Najave

Najave za Discovery, TLC i AnimalPlanet za period od 21. do 27. oktobra

AMERIKARNA

U novoj seriji „Amerikarna“, trostruki NASCAR šampion Rej Evernham predvodi pohod na automobile koji su imali veliki uticaj na oblikovanje nacionalnog identiteta Sjedinjenih Američkih Država. Od začetka automobilskih trka u Americi krajem 20 veka, preko Woody vagona koji su diktirali kulturu Kalifornije tokom 50-tih i 60-tih godina, do ozloglašenih uličnih trka, razvoj automobilske industrije i njena istorija su ostavili neizbrisiv trag na američki način života. „Amerikarna“ nas upoznaje sa legendarnim blagom na četiri točka koje i dalje ima snažan uticaj na kulturni DNK Amerike. Džunior Džonson, Bil Eliot i ostali gosti iznenađenja istražuju uticaj Forda iz 1940. na posleratnu Ameriku.

U četvrtak, 26. novembra u 16:40 na Discovery kanalu

Velocity

SEKS BEZ TAJNI / premijera

„Seks bez tajni” je nova serija čija voditeljka Marta Šulavijak-Turska ispituje promenljive stavove koje Poljaci imaju prema seksualnom činu. Razgovorima o tabu temama, istraživanjem novih fenomena i pričom o onom što je dosad bilo neizgovoreno, ova serija od četiri epizode je kontroverzan, otvoren i iznenađujuć osvrt na dosad zatvorena vrata spavaće sobe ove nacije. Serija „Seks bez tajni“ istražuje vrednost seksa za stare i mlade, ispituje vernost nacije i govori o tabu temama. To je iskrena dokumentarna serija u kojoj se Marta susreće s neverovatnim ljudima, razgovara o svakodnevnim problemima i bavi se zabavnim društvenim eksperimentima.

Od četvrtka, 26. novembra u 21:00 na TLC kanal

LA high school.
LA high school.

NAJVEĆI I NAJOPASNIJI

Serija „Najveći i najopsniji” prati svetskog avanturistu, istražitelja i biologa Najla MekKana dok ide tragovima najvećih i najstrašnijih životinja širom sveta. Osvajanjem planinskih vrhova, prelaskom reka unutar džungli, savladavanjem Arktičkih ledenih santi i prelaskom preko pustinjskih dina, Najl se svakodnevno suočava sa najrazličitijim opasnostima i ide dalje od bilo koje legende. On istražuje priče o pojavljivanju opasnih životinja i približava se ovim monstruoznim zverima više nego bilo koji drugo ljudsko biće. Najlov neustrašiv pristup je posledica dugogodišnjih ekspedicija i terenskog rada na mnogim od tih lokacija. U večerašnjoh epizodi Najl putuje u Ameriku da istraži legende o džinovskim svinjama, prati priče o svinjama ubicama i otkriva istinu o uticaju koji ova osvajačka vrsta ima na ljude.

U utorak 24. novembar u 21:00 na Animal Planet kanalu

Picture shows: Niall
Picture shows: Niall

                       

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.