Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za Discovery, TLC i Animal Planet

Trgovački duh / Premijera

Kralj trgovine Džef Švarc se vratio. Cenkaće se, prodavati i probijati se kroz novu sezonu dinamične kupovine i prodaje. Ove sezone biće više uzbuđenja jer Džef testira granice svoje firme, traži poslove izvan svoje sigurne zone koje prihvata mali broj trgovaca. Ti poslovi obuhvataju pozamašnu količinu bongova, veliki tovar opreme za ples i modernu opremu za teretane. Pored toga, Džef će se baviti i međunarodnom trgovinom nakon što primi tovar trulog nameštaja i otputuje skroz do Indonezije u pokušaju da povrati svoj novac. Džef će proširiti svoje carstvo otvaranjem druge radnje. Ako volite brze, nepredvidive, smešne vožnje s Trgovcem koji nikad ne odustaje, imamo pravu stvar za vas.

Od četvrtka, 14. januara u 21:00 na Discovery kanalu

Jeff Schwarz, the Liquidator, outside his warehouse in Burnaby, BC
Jeff Schwarz, the Liquidator, outside his warehouse in Burnaby, BC

Prvi sat u spasavanju života / premijera

„Prvi sat u spasavanju života” istražuje odluke o životu i smrti koje su lekari morali da donesu u prvom kritičnom satu intenzivne nege. Pomoću specijalizovanih kamera i neograničenog pristupa specijalistima na mestu nezgode i u bolnici, ova dokumentarna serija daje jedinstveni uvid u dileme i inovacije hitne medicine. Svaka epizoda prati tim koji vrši tri potpuno različite intervencije. Za ove timove, koji rade pod ogromnim pritiskom, ne postoji rutinska procedura. Iz minuta u minut, ova serija prati odluke koje donose bolničari, ambulantno osoblje i lekari na licu mesta, sve do hirurga i specijalista u urgentnom centru punom adrenalina. Svaka radnja je važna, a vreme neumitno prolazi.

Od utorka, 14. Januara u 21:00 na TLC kanalu   

 prvi sat u spasavanju života                       

Tajanstvena stvorenja ostrva Džao

Radnja ove magične serije se odvija duboko u srcu Okavango delte u Bocvani. Izolovana vodom, grupa tajanstvenih i misterioznih stovrenja zarobljena je na rajskom ostrvu Džao. Nakon brutalnog ubistva njihovog vođe, lokalno pleme „Udružena braća” polazi na epsko putovanje u potrazi za novim domom, uprkos opasnostima koje vrebaju sa svih strana. Pratite živote ovih retkih i očaravajućih junaka i saznajte više o preprekama sa kojima se oni suočavaju kako se godišnja doba smenjuju. U večerašnjoj epizodi, Maja i Udružena braća moraju da odluče da li će tražiti sklonište u opasnoj, dubokoj, gustoj šumi ili će rizikovati preživljavanje na otvorenom, dok Ringo i Adana kreću dublje u nepoznato, nesvesni opasnosti koja vreba u Divljim šumama.

U sredu, 13. januara u 19:10 na Animal Planet kanalu

The Secret Creatures of Jao

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.