Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za Discovery, TLC i Animal Planet za period od 31. oktobra do 7. novembra

Predatori izbliza s Džoelom Lambertom / Premijera

„Predatori izbliza s Džoelom Lambertom“ prikazuje prirodne predatore onako kako nikad dosad nisu viđeni. Ova serija snimana je širom sveta, od suve zambijske divljine, do smrznutih bespuća Arktičkog okeana i voda punih ajkula na obali Rta dobre nade u Južnoafričkoj Republici. Koristeći jedinstvenu „mahunu“ po meri, tim se susreće oči u oči s lavovima, hijenama, polarnim medvedima i ajkulama. Dovoljno su blizu da izvedu niz originalnih naučnih eksperimenata i da osete pravu moć najsposobnijih prirodnih mašina za ubijanje. Bivši američki marinac Džoel Lambert neprestano koristi sopstvenu obuku da bi našao, pratio i proučavao predatore. Neverovatna blizina omogućava mu da izvodi razne eksperimente koje bi inače bilo nemoguće izvesti u divljini. Koristeći pomagala poput merača siline ugriza kojim se testira snaga vilice lava, i kutije zagonetki kojom se procenjuje inteligencija hijene, nauka otkriva tajne skrivene iza moći predatora.

Od nedelje, 8. novembra u 22:00 na Discovery kanalu

Joel Lambert getting up close with Great White Sharks in South Africa.
Joel Lambert getting up close with Great White Sharks in South Africa.

Naša mala porodica / Premijera

Potpuno nova serija „Naša mala porodica“ prati Dena i Mišel Hamil i njihovo troje male dece: šestogodišnjeg Džeka i trogodišnje blizance, Kejt i Sisi. Kao i svi drugi, i oni se snalaze s poslom, školom i zajedničkim vremenom, ali s jednom velikom razlikom: oni su svi mali ljudi. Dok odrastaju u svetu prosečnih veličina, Džeku, Kejti i Sisi nije uvek lako pošto su mali i postaju svesni da su drugačiji. Den i Mišel koriste sopstveno iskustvo pri vaspitavanju svoje dece, pomažu im da prevaziđu fizičke prepreke i nasilnike, i uče ih kako da se prilagode svetu koji nije pravljen po njihovoj meri. Za Hamilove je najvažnije da im deca odrastu i budu jaka i ponosna na to ko su. Uprkos njihovoj visini, oni su isti kao i svi ostali. Svet je velik i nikad se ne zna šta vas čeka iza ugla, ali Hamilovi prevazilaze sve kao porodica.

Od subote, 7. novembra u 20:00 na TLC kanalu

The Hamills by the Statue of Liberty ferry.
The Hamills by the Statue of Liberty ferry.

Dr. Džef: Veterinar sa Stenovitih planina / Premijera

U novom serijalu od deset epizoda, ,,Dr. Džef: Veterinar sa Stenovitih planina“ u veterinarskoj klinici ,,Planned Pethood Plus“ u Denveru, ne postoji pojam redovan dan. Za preko 80.000 klijenata i njihovih ljubimaca, klinika i njen čudesni veterinar za hitnu pomoć Dr. Džef Jang, predstavljaju poslednju nadu, a možda čak i razliku između života i smrti. Dr. Džefove precizne hirurške veštine i stav da su životinje uvek na prvom mestu, čine ga jednim od najzauzetijih i najpoštovanijih veterinara u državi, a ovaj izuzetno dirljiv serijal prikazuje neke od najfascinantnijih realnih slučajeva koji prolaze kroz njegovu ordinaciju.

Od četvrtka, 12. novembra u 21:00 na Animal Planet kanalu

Dr. Jeff Young.
Dr. Jeff Young.
Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.