Najave za Discovery, TLC i Animal Planet za period od 3. do 9. septembra

0

Najveći morski prevoznici / PREMIJERA

Postoji najmanje 20 miliona kontejnerskih brodova koji plove svetskim morima u svakom trenutku i prevoze različiti teret, sve od jastoga do luksuznih sportskih automobila. Emisija “Najveći morski prevoznici“ nudi ekskluzivni pristup iza scene u lukama na obe strane Atlantika da bi otkrila šta je potrebno najvećim operaterima teretnih brodova i brodskim transporterima kako bi mogli da isporučuju robu 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, na vreme i u savršenom stanju – u svim vremenskim prilikama, danju i noću.

Od subote 3. septembra u 19:00 na Discovery kanalu.

MEGA SHIPPERS

MEGA SHIPPERS

Razdvojeni po rođenju /PREMIJERA

Nova dokumentarna serija „Razdvojeni po rođenju“ beleži uverljive i emotivne priče o ponovnim okupljanjima porodica. Učesnici otkrivaju svoje šokantne priče, uključujući one o usvajanju, napuštanju na rođenju, o tajnoj braći i sestrama i otmicama beba. Serija predstavlja veoma realnu i sirovu dramu i prati osobe koje putuju kako bi se povezale sa svojim krvnim srodnicima, za koje nisu ni znali da postoje. Ovi neverovatni događaji iz ličnog života čine da spajanje porodica na televiziji dostigne viši nivo smelosti i osećajnosti, dok se emocije i iščekivanja grade sa svakim novim otkrićem i preokretom.

Od nedelje 4. septembra u 21:00 na TLC kanalu.

SEPARATED AT BIRTH

SEPARATED AT BIRTH

Akvarijumi / PREMIJERA

Emisija “Akvarijumi” se vraća sa novom sezonom i prati živote poslovnih partnera, najboljih prijatelja i večitih rivala, Vejda Kinga i Breta Rejmera dok plove mračnim dubinama sveta izrade akvarijuma. Ovi momci vode najveću američku firmu za izradu akvarijuma, Acrylic Tank Manufacturing (ATM) i za njih ni jedan dan nije isti. Ove sezone, pred njima su još neverovatniji dizajnerski izazovi. Bacač Prins Filder, najpopularniji bejzbol igrač u Teksas Rendžerima, pravi sebi mušku jazbinu i želi elegantan akvarijum sa slanom vodom. Nik Karter iz grupe Bekstrit Bojs za svoju kuću želi akvarijum u obliku čamca sa veslima, čije se specifikacije čine nemogućim – sve dok Vejd ne pronađe rešenje u pustinji. ATM pravi dva akvarijuma za bejzbol legendu Džonija Dejmona. Da bi impresionirali ovog šampiona, momci moraju da urade dupli posao. Da li će dorasti ovom izazovu ili će završiti kao riba na suvom.

Od nedelje 4. septembra u 21:00 na Animal Planet kanalu.

TANKED

TANKED

Paklene mačke / PREMIJERA

Luckaste mačke se vraćaju u 7. sezoni serije “Paklene mačke”, a sa njima i specijalista za ponašanje mačaka, Džekson Galaksi. Sa više od 20 godina iskustva, Džekson se specijalizovao za pružanje pomoći ljudima kako bi bolje razumeli svoje ljubimce i popravili ponašanje svojih neposlušnih drugara. Među mačkama kojima naizgled nema pomoći su Sebastijan, nasilna mačka koji dovodi novorođenče u opasnost; Zevs, divlja mačka koja otvara vrata i preti da napusti svog vlasnika; i Skajlar, koja se bukvalno plaši sopstvenog repa. Takođe, Džekson pomaže jednom mačku čije agresivno ponašanje prema drugim mačkama izaziva probleme u prihvatilištu i premešta ga u hraniteljsku porodicu za koju se nada da će ga usvojiti. Pošto njihovi vlasnici nisu uspeli, hoće li Džeksonu poći za rukom da promeni ponašanje ovih kapricioznih maca?

Od ponedeljka 5. septembra u 21:00 na Animal Planet kanalu.

MY CAT FROM HELL 7

MY CAT FROM HELL 7

Heroji kanala Animal Planet /PREMIJERA

Svi vole heroje. Oni su strastveni i spremni da pomognu drugima. Ovog septembra, Animal Planet slavi svoje junake. Pogledajte emisijuSmrtonosna ostrva, u kojoj stručnjak za grabljivce Dejv Salmoni putuje do nekih od najopasnijih mesta na svetu da bi otkrio životinje koje ih nastanjuju. Program Seoski Veterinari prati podvige veterinara Džejmsa i Entonija koji zajedno vode ordinaciju u ruralnom australijskom mestu, gde su im pacijenti psi i mačke, ali i pitoni, bradati zmajevi i alpake. Kraljica lavova je program koji prati Endi Rive, koja je u misiji spasavanja rezervata za lavove Glen Garif u Južnoj Africi i njegovih veličanstvenih stanovnika. U emisiji Mačka na drvetu: Spasavanje, vešti penjači na drvo Šon Sirs i Tom Oto pomažu lukavim mačkama koje su se popele i ostale zarobljene na ogromnim stablima u zapadnoj regiji države Vašington, i vraćaju ih njihovim vlasnicima. Ostali heroji pojavljuju se u emisijama Dr. Di: Veterinar sa Aljaske, Najveći i najopasniji i Dr Džef: Veterinar Stenovitih planina.

Od ponedeljka 5. septembra u 20:05 na Animal Planet kanalu.

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend