Najave Srbija

Najave za Discovery, TLC i Animal Planet za period od 23. do 29. aprila

ŠERPASI / PREMIJERA

Dokumentarac „Šerpasi“ priča potresnu priču o tome kako se zajednicaŠerpasa s Mont Everesta udružila u žalosti i besu posle smrtonosne lavine koja se desila 18. aprila 2014. godine i ubila 16 pripadnika njihove zajednice. Kroz svedočenja samih vodiča, njihovih porodica i planinara koji su se pripremali da osvoje vrh kad se nesreća dogodila, emisija predstavlja hroniku tragedije zbog koje Šerpasi i njihove porodice razmatraju budućnost penjanja na Everest i nalaze potencijalna opravdanja za opasnosti sa kojima se suočavaju. Nesreća je motivisala ponovno  osmišljavanje penjanja na Everest i poslužila kao prekretnica za mnoge Šerpase i njihove porodice koji su počeli da razmišljaju da li da nastave sa radom na planini.

Od nedelje, 24. aprila u 22:00 na Discovery kanalu

šerpasi

SREDNJOŠKOLKE KAO MAME

Serija „Srednjoškolke kao mame” prati drame trudnica i mami tinejdžerki koje pohađaju srednju školu u Koloradu. Sa posebnim sobama za dojenje i prostorijama za decu, ova srednjoškolska ustanova ima za cilj da svojim učenicima pruži šansu da nastave svoje školovanje dok podižu decu. Svaki dan donosi nove izazove za posvećene nastavnike dok devojke pokušavaju da uklope svoje obaveze u školi sa lekarskim pregledima, pelenama i snovima o blistavoj budućnosti. Osamnaestogodišnja Katrina ima dvoipogodišnjeg sina i pred porođajem je. Kasneći sa plaćanjem računa za obdanište, u strahu je da će morati da napusti školu i pronađe posao da bi izdržavala svoju porodicu. Da li će pronaći način da nastavi svoje obrazovanje? Šesnaestogodišnja Londiša ima jednogodišnjeg sina, ali je zbog lošeg ponašanja konstantno šalju na razgovore sa direktorom. Može li dovesti svoje ponašanje u red i izbeći izbacivanje iz škole? U večerašnjoj epizodi, sve devojke se bave i pripremom maturske proslave. Koja će odneti kraljevsku krunu? Pored toga, Katrina rađa svog drugog dečaka.

U sredu, 27. aprila u 22:00 na TLC kanalu

Catrina and her baby in the hospital.
Catrina and her baby in the hospital.

ČUDOVIŠTA IZ REKE

Emisija „Čudovišta iz reke“ vraća se sa najekstremnijim i najiznenađujućim serijalom do sada. Ekstremni ribolovac i biolog Džeremi Vejd kreće u potragu za slatkovodnim ribama mesožderkama. Preko dve decenije on lovi legendarnog amazonskog džina, kojeg lokalni meštani ga zovu lau-lau i tvrde da može da proguta celog čoveka. Dokaz koji mu je potreban – samo jedan primerak – još uvek mu izmiče, ali ovog puta on je odlučan sa se ovog puta ne vraća bez njega. U večerašnjoj epizodi, na jednoj od svojih najudaljenijih misija do sada, Džeremi istražuje tri misteriozne smrti u tri različite države. Hoće li mu tajnovito plemene iz džungle pomoći da otkrije krivca? Džeremi istražuje mračne dubine kako bi otkrio prave priče o čudovištima iz reke.

U ponedeljak, 25. aprila u 22:50 na Animal Planet kanalu

Animal Planet

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.