Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za Discovery, TLC i Animal Planet za period od 22. do 28. oktobra

Britansko blago, američko zlato / PREMIJERA

 

Sve što zna o kupovini i prodaji, Džesi Meklar – “kralj pretprodaje”, naučio je kroz porodični posao – centar za antikvitete u Los Anđelesu. Njegov otac Mek upravlja porodičnim poslom, a njegova sestra Lindzi može da nađe kupca za bilo koju stvar. Međutim, Džesi je ubeđen da će uvozom kolekcionarskih predmeta iz Britanije u SAD ostvariti veći profit. On odlazi iz sunčanog Los Anđelesa i kreće put Velike Britanije. U ovom poduhvatu Džesiju će pomoći njegovi britanski prijatelji: Blejki, čovek sa brojnim vezama i Tejlor, stručnjak za kolekcionarske predmete. U svakoj epizodi Džesi putuje širom Velike Britanije u svom vernom Trans Amu u potrazi za tematskim kolekcionarskim primercima od sportskih igračaka do vojnih i strašnih predmeta. On će posetiti aukcije, sajmove, imanja i rasprodaje polovne robe i upoznati ekscentrične Britance, od kolekcionara do sportskih legendi – sve u nadi da će britansko blago pretvoriti u američkoj zlato.

 

Od četvrtka 27. oktobra u 22:00 na Discovery kanalu.

BRITISH TREASURE, AMERICAN GOLD
BRITISH TREASURE, AMERICAN GOLD

Neobična porodica /PREMIJERA

Krenite na putovanje u svakodnevni život stvarnih i jedinstvenih modernih porodica. Ova dokumentarna i rijaliti serija prikazuje priču šest italijanskih porodica sa gej roditeljima, sa fokusom na one naizgled svakodnevne događaje koji predstavljaju odlučujuće trenutke u odrastanju. Petogodišnji dečak uči da vozi bicikl. Majka vodi svoju ćerku tinejdžerku na njen prvi koncert. Mladom ženskom paru se rodila prva beba, a dvojica očeva krste svoje tri ćerke u katoličkoj crkvi. Otkrijte šta zaista znači biti porodica kroz priče ovih pojedinaca. Da li je stvarno najbitniji unapred određeni sistem uloga, ili je to ljubav i briga među ljudima u zajednici?

Od utorka 25. oktobra u 20:00 na TLC kanalu.
neobicna-porodica

Lov na velike ribe

Strastveni ribolovac Jakub Vagner se uputio u najudaljenije delove sveta kako bi pronašao ribe koje do sada niko nije snimio kamerom, a od kojih su mnoge preko 6 metara dugačke i više od 200 kg teške. U večerašnjoj epizodi Jakub je na zadatku da pronađe najveću slatkovodnu ribu u Amazonu. On traži duboke bazene i rečna jezera – raj za džinovske ribe, koje planira da uhvati.

U petak 28. oktobra u 22:50 na Animal Planet kanalu.

BIG FISH MAN
BIG FISH MAN

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.