Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za Discovery, TLC i Animal Planet za period od 14. do 21. novembra

PETA BRZINA

Pridružite se najvećim televizijskim stručnjacima za automobile dok se vraćaju na vozačka sedišta i predstavljaju pregršt novosti iz auto industrije. Sa najnovijim super automobilima, rezultatima trka, pokušajima obaranja rekorda, kao i uzbudljivim vestima, savetima i kritikama iz oblasti, poboljšano izdanje emisije obećava fascinantne informacije i više brzog uzbuđenja nego ikada pre. U svakoj epizodi gost će biti neko od proslavljenih evropskih vozača, koji će do krajnjih granica testirati vozačke sposobnosti voditelja, kroz niz izazova koji će gledaocima omogućiti uvid u ovaj neverovatan svet brzine. U večerašnjoj epizodi Viki se trka u novom Porše Boksteru protiv mlaznog aviona, a Džejson se hvata u koštac sa najnovijom verzijom legendarne Audi S8 super limuzine.

U subotu, 14. novembra u 19:00 na Discovery kanalu

Picture shows: Vicky Butler-Henderson
Picture shows: Vicky Butler-Henderson

Opsesivno-kompulzivni čistači / Premijera

Počinje treća sezona serije „Opsesivno-kompulzivni čistači“. Emisija istražuje teoriju da kompulzivni čistači imaju poseban niz veština koje mogu promeniti navike nacije. Zajedno sa drugim opsesivnim čistačima, oni pomažu da se očiste prljave kuće Britanije i zagađena javna mesta. Svake nedelje ovi kompulzivni čistači pažljivo se povezuju sa ljudima čijim kućama je preko potrebno veliko prolećno čišćenje. Čistači su frizerka Kler iz Londona, koja nedeljno provodi 22 sata čisteći garsonjeru kako bi bila u besprekornom stanju. Kler pomaže 67-godišnjem bivšem đubretaru Čarliju iz Hemel Hempsteda, koji više nema nijednu čistu kašičicu. Ali hoće li kompulzivni čistači ubediti ove ljude s fobijom od čišćenja da ugledaju svetlost?

Od nedelje, 15. novembra u 20:00 na TLC kanalu

International Networks

Moj prelep život sa viškom kilograma / Premijera

Vitni Tor se vraća sa svojim presmešnim prijateljima i rođacima i kreće u nove i uzbudljive avanture. Kako bi unapredila svoju borbu protiv dijabetesa, Vitni postavlja ciljeve zbog kojih su svi zinuli u čudu. Većina ljudi ne može da zamisli osobu od 172 kg kako vozi bicikl, vežba karate ili trči maraton, ali Vitni je odlučna u nameri da dokaže kako je unutrašnja snaga sve što je potrebno da bi neko uspeo. Kampanja „Tela se ne stidim“ i treninzi „Ples krupnih devojaka“ u punom su zaletu, a Vitni pravi ogromnu promenu i napušta roditeljski dom. Ta promena donosi neočekivani metež u životu sa Badijem, kao i osećaj ljubavi prvi put posle dužeg vremena.

Od utorka, 17. novembra u 21:00 na TLC kanalu

TLC

AKVARIJUMI / PREMIJERA

Emisija „Akvarijumi” vraća se sa potpuno novim petim serijalom, a poslovni partner ii večiti rivali Vejd Kind i Bret Rajmer su ponovo tu i unapređuju poslovanje najveće američke kompanije za proizvodnju akvarijuma, ‘Acrylic Tank Manufacturing’ (ATM).Ovoga puta, trbuhozborac Džef Danham želi akvarijum sa temom pozorišta i njegovim likovima, Pinatom, Volterom i Ahmedom, kao i luster koji će sve to dodatno osvetliti. Takođe, dvojac pokušava da iskoristi ljubav Gabrijele Iglesias prema starinskim autobusima, kako bi napravili jedinstveni par akvarijuma, ali velika pljačka u ATM-u će ih možda primorati da od toga odustanu. U kasnijim epizodama, u ATM-u je odjeknula vest da međunarodna megazvezda Dejvid Haselhof želi njihovu pomoć. Kao strastveni ronilac, Dejvid bi želeo akvarijum sa ajkulama u svom domu.

Od utorka, 17. novembra u 18:15 na Animal Planet kanalu

Bill Engvall and Wayde next to Bill's tank.
Bill Engvall and Wayde next to Bill’s tank.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.