Najave Srbija

Najave za Discovery, TLC i Animal Planet za period od 10. do 16. oktobra

ED STAFORD: PUT U NEPOZNATO / Premijera

Ugledni britanski istraživač i rekorder, Ed Saford želi da otkrije istinu iza tajanstvenih satelitskih snimaka najzabačenijih lokacija na Zemlji. Svaka epizoda nadahnuta je snimkom napravljenim iz svemira, na kom se vide čudna i neobjašnjiva obeležja na neistraženim i zabačenim mestima. Ed veruje da možemo shvatiti šta se stvarno dešava samo ako odemo na ta osamljena mesta, te zato prelazi svet uzduž i popreko, do Etiopije, Brazila, Zambije, Zapadne Papue i Sibira, kako bi otkrio kakva su to obeležja. Oslanjajući se na svoje veštine istraživanja i preživljavanja, Ed shvata da su mu potrebni lokalna stručnost i gostoprimstvo kako bi stigao do cilja. Na svom putu u nepoznato, on nailazi na razne prepreke, od bolesti do opasnih divljih životinja.

Od utorka, 13. oktobra u 21:00 na Discovery kanalu

Passers by on the Zambezi flood plain.
Passers by on the Zambezi flood plain.

VIDOVITA PROVODADŽIKA / PREMIJERA

„Vidovita provodadžika” donosi priču o Debori Grejam, vidovnjakinji koja pomaže ljudima da pronađu istinsku ljubav koja traje čitav život. Za razliku od tipičnih provodadžija, Debora je rođena sa posebnim darom koji joj omogućava da spiritualno poveže osobe sa svojim srodnim dušama. Ona uranja u duše ljudi da bi pronašla puno više od površne veze – ona traga za podsvesnom povezanošću za koju zna da će osigurati večno trajanje njihove veze. Svake nedelje novi klijent iz južne Floride dolazi na savetovanje kod Debore. Ona pretražuje svoju „bazu podataka”, organizuje susrete osoba koje su same, pa čak i jurca ulicama u potrazi za savršenim duhovnim partnerima za svoje klijente. Balansiranje uloga vidovnjakinje, majke, supruge i dobrog prijatelja može da bude teško, ali Deborina porodica i prijatelji znaju da njene vidovnjačke sposobnosti nikada nisu na pauzi. Tokom serije videćemo Deborine uspone i padove dok pokuušava da svojim klijentima pronađe savršene partnere.

Od subote, 10. oktobra u 21:00 na TLC kanalu

TLC

MOJE LUDO ITALIJANSKO VENČANJE / PREMIJERA

U nekim delovima južne Italije, venčanja predstavljaju najznačajniji događaj u životu. Nova serija „Moje ludo italijansko venčanje” pruža priliku da izbliza vidite najveća, najekstravagantnija i najrazmetljivija napuljska venčanja koja se održavaju u Grand Hotelu La Sonriza, koji je u vlasništvu kičastog Antonia Polezea. Svaka nova epizoda prikazuje sve glavne korake koje prethode pravom napuljskom banketu: izbor venčanice, serenadu, ukrašavanje roditeljskog doma pre nego što ga mlada zauvek napusti i celdnevnu proslavu koja se odigrava u drečavo ukrašenoj baroknoj palati u blizini Napulja.

Od srede, 14. oktobra u 22:00 na TLC kanalu

Foto Alfredo Falcone - LaPresse Il Boss delle Cerimonie
Foto Alfredo Falcone – LaPresse
Il Boss delle Cerimonie

OD UMILJATIH MLADUNACA DO UBICA

„Od umiljatih mladunaca do ubica” je fascinantan jednočasovni special koji prikazuježivot i razvoj četiri mlada lava u srcu Zimbabvea dok izlaze na kraj sa svim poteškoćama koje život stavlja pred njih. Već sa svoje dve godine, ova četiri mladunca, čiji je svaki korak dokumentovan dvema kamerama, lovili su anitlope, divlje zveri i zebre. Pogledajte mešavinu drame i akcije u zapanjujućim kadrovima visoke rezolucije dok se ova neverovatna stvorenja pretvaraju od „Umiljatih mladunaca do ubica”.

Od ponedeljka, 12. oktobra u 20:05 na Animal Planet kanalu

Cute To Killer.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.