Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za Discovery, TLC i Animal Planet u periodu od 19. do 25. septembra

Idris Elba:  Bez ograničenja / Premijera

U novom serijalu „Idris Elba: Bez ograničenja“ Idris se oprobava u akrobatskim letovima, reli vožnji i brzinskim trkama i pokušava da obori rekord u letenju koji je 1927. postavio Malkolm Kembel. Idris usavršava i takmiči se u nekim od najtežih disciplina na svetu i otkriva tehničku stranu, naučnu i istorijsku osnovu svake od njih. Pridružuje se profesionalnim timovima, prihavata izazove, uzima časove od vodećih vozača i pilota i upoznaje druge zaluđenike brzinom da bi sa njima podelio tajne kako da iscedi poslednji atom snage iz svojih mašina. U svakoj epizodi Idris odlazi na poznato sportsko takmičenje u SAD, Velikoj Britaniji i Irskoj, što ga inspiriše u misiji da osvoji neke od najtežih trkačkih disciplina na svetu. Da bi postigao maksimum u svom automobilu ili avionu, on je proveo puno vremena pod haubom i za volanom pripremajući se za veliku trku u kojoj će se direktno suprotstaviti pravim profesionalcima.

Od petka, 25. septembar u 21:00 na Discovery kanalu

Idris Elba with Co-driver Michael Orr at the Circuit of Ireland Rally.
Idris Elba with Co-driver Michael Orr at the Circuit of Ireland Rally.

ŠOKANTNE PORODIČNE TAJNE

Porodice igraju veliku ulogu u našem životu i određuju kakve ćemo osobe postati kada odrastemo. Ali šta se dešava kada se ispostavi da je porodični život jedna velika laž? Ova izvanredna emisija od 12 epizoda otkriva dramatične i bizarne porodične tajne. Od zamene beba na rođenju, tajni koje kriju roditelji, blizanaca koji su u braku jedno sa drugim, emisija istražuje najneobičnije porodične drame. U današnjoj epizodi, tajne će zauvek promeniti živote tri porodice. Dioni saznaje da ljubav ima cenu, Adriana upoznaje šokantnog stranca na internetu, a Meri napokon sustiže njena sopstvena prošlost.

U ponedeljak, 21. septembra u 20:00 na TLC kanalu

Discovery Fit & Health

ZOLTAN, ČOVEK-VUK

Novi avanturistički rijaliti program o Zoltanu Horkaiju, stručnjaku za divlje životinje koji se bavi njihovom dresurom za filmsku i TV industriju. On svoj dom, farmu u blizini Budimpešte u Mađarskoj, deli sa više od 100 životinja, uključujući vukove, medvede, desetine divljih svinja i jelena. Zoltan vodi Horkai centar za dresiranje životinja i po svom konceptu treninga pod nazivom „prirodna motivacija” poznat je širom sveta. U poslednjih 15 godina, Zoltan je radio na brojnim holivudskim ostvarenjima, međunarodnim dokumentarnim filmovima i televizijskim reklamama.

U utorak, 22. septembar u 21:00 na Animal Planet kanalu

Zoltan Horkai training Brumi.
Zoltan Horkai training Brumi.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.