Najave

Najave za Discovery, TLC i Animal Planet kanalu za period od 24. do 30. oktobra

Kubanski sjaj / Premijera

Prva američka televizijska serija koja se u celosti snima na Kubi, „Kubanski sjaj“ je revolucionarna nova dokumentarna serija koja istražuje fascinantni vremenski period karakterističan za kubansku automobilsku kulturu. Posle Кubanske revolucije 1959. i američke revolucije nakon toga, bilo je nezakonito uvoziti američka kola na ostrvo. Zbog toga su stari američki automobili na Kubi zamrznuti u vremenu. Za Kubance, ti automobili nisu samo prevozno sredstvo, već i način života. Emisija „Kubanski sjaj“ pruža gledaocima detaljan uvid u „A lo“ kubanski auto-klub, strastvenu grupu zaljubljenika u automobile, restauratora, auto-mehaničara i šegrta koji zajedno restauriraju klasične automobile i održavaju one koje već imaju, iako im okolnosti ne idu u korist.

Od srede, 28. oktobra u 20:00 na Discovery kanalu

Another classic breaksdown.
Another classic breaksdown.

DEVEDESET DANA ZA VENČANJE

Pratite žene koje putuju u SAD sa K-1 vizom kako bi otpočele zajednički život sa svojim potencijalnim muževima. Parovi imaju ukupno devedeset dana da se venčaju, pre nego što ženama isteke viza i budu primorane da napuste zemlju i vrate se kući. Pored zajedničkog života i svakodnevnih navika, parovi će morati da prevaziđu jezičke barijere, kulturni šok, da nauče da se nose sa žigom „naručenih mladi”, sa skeptičnom rodbinom i prijateljima i to sve dok sat neumoljivo otkucava.

U ponedeljak, 26. oktobra u 23:00 na TLC kanalu

TLC

EHO I SLONOVI AMBOSELIJA

Ovo je neverovatna priča o borbi jedne majke da održi svoju porodicu u životu. Eho je mudra ženka slona koja živi u južnoj Keniji zajedno sa hiljadu drugih afričkih divljih slonova. Kao najstarija ženka i glava porodice, Eho mora predvoditi četiri generacije svojih rođaka kroz surov period gladi koji je prouzrokovan nedostatkom kiše. Ona ih, takođe, mora zaštiti od napada lavova i držati podalje od ljutih Masai poljoprivrednika. Eho čuva svoju veliku porodicu od opasnosti, sprečava sukobe sa drugim životinjama oko vode, hrane i teritorije, a kako meseci prolaze, ona se trudi da porodicu drži na okupu i da novim članovima pruži najbolje uslove za opstanak.

U sredu 28. oktobra u 20:05 na Animal Planet kanalu

This image may only be used for publicity purposes in connection with the broadcast of the programme as licensed by BBC Worldwide Ltd & must carry the shown copyright legend. It may not be used for any commercial purpose without a licence from the rights holder. © Mike Birkhead productions 2004
This image may only be used for
publicity purposes in connection with
the broadcast of the programme as
licensed by BBC Worldwide Ltd &
must carry the shown copyright legend.
It may not be used for any commercial
purpose without a licence from the
rights holder.
© Mike Birkhead productions 2004
Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.