Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za Discovery, TLC i Animal Planet kanalima za period od 26. septembra do 2. oktobra

Izazov na točkovima / Premijera

Izdržljivi vozači kamiona stavljaju na kocku i posao i živote svaki put kada sednu za volan i podnose surove uslove, suočavaju se sa opasnostima i suprotstavljaju brojnim teškim izazovima koje tako ekstreman posao postavlja i u profesionalnom i u privatnom životu. Bilo da su u pitanju požari, poplave, divlje životinje ili neprestana pretnja od sudara, ovi odlučni vozači moraju da se bore protiv brojnih prepreka da bi svaka isporuka stigla na vreme i neoštećena. Svako odlaganje, greška ili pad koncentracije mogu skupo da ih koštaju. U prvoj epizodi trećeg serijala, čovek zvani Turbo prevozi više od 30 tona tereta kroz divljinu, putanjom koja odgovara dužini reke Gang. Stiv je zadužen za tešku mašineriju koju treba prevesti preko prašnjave crvene pustinje, a Glen ima ogroman posao – da preveze vetro turbine do Snežnih planina.

Od ponedeljka, 28. septembra u 20:00 na Discovery kanalu

Sharon Collins.
Sharon Collins.

MEDIJUM SA LONG AJLANDA / PREMIJERA

Pratite Terezu Kaputo koja je vidoviti medijum iz stvarnog života i njenu energičnu porodicu u zabavnom šestom serijalu emisije „Medijum sa Long Ajlanda”. Uz listu čekanja od preko dve godine, Tereza je brojne skeptike pretvorila u vernike, omogućivši im da komuniciraju sa onima koji su preminuli. Za Terezu to nije samo posao, to je njen život. Međutim, dok je Tereza posvećena pomaganju drugim porodicama da pronađu mir, njena porodica, a posebno deca, povremeno su uznemirena zbog njene nesposobnosti da ovaj dar „isključi”. U ovom šestom serijalu, Tereza i Lari počinju godinu dana dugu proslavu 25. godišnjice braka, odlaskom u restoran gde su prvi put izašli na sastanak pre gotovo 30 godina. Kasnije, inspirisana starim beležnicama koje je otkrio njen otac, Tereza odlazi kod genealoga da otkrije nešto više o istoriji svoje porodice i saznaje šokantne vesti. Takođe, posle posete berbernici sa Larijem, Tereza je odlučila da se upiše u školu za negu lepote i isproba svoje druge veštine.

Od ponedeljka, 21. septembra u 20:00 na TLC kanalu
TLC

 POSTAVI MI DIJAGNOZU / PREMIJERA

Nova serija „Postavi mi dijagnozu” objašnjava kako doktori često moraju da se prihvate uloge medicinskih detektiva. Slučajevi su nekada toliko zbunjujući i bizarni da predstavljaju izazov i za najveštije specijaliste. Serija vodi gledaoce nepredvidivom stazom utvrđivanja dijagnoze, na kojoj su doktori primorani da krše pravila i smišljaju nove procedure kako bi rešili najčudnije slučajeve koji su ikad viđeni. Pogledajte prave doktore koji objašnjavaju kako je malo falilo da ne reše misteriju od koje je zavisilo da li će pacijent preživeti.

Od četvrtka, 1. oktobra u 21:00 na TLC kanalu
Discovery Life

 SLUŽBA ZA SPASAVANJE ALIGATORA

Serija „Služba za spasavanje aligatora” prati podvige Pola i Džima, dva neverovatna lovca na aligatore koji rizikuju povrede, pa čak i smrt kako bi svojim rukama snimili aligatore koji su se nastanili u dvorištima, bazenima, baštama i spavaćim sobama preplašenih ljudi. Ovaj duo se suočava licem u lice sa besnim aligatorima ogromnih i snažnih čeljusti. Cilj službe za spasavanje aligatora je da ih zaštiti od opasnosti pre nego što ih zli lovci na divlje životinje uhvate i ubiju kako bi kasnije prodali njihovu kožu i meso. U večerašnjoj epizodi za Pola i Džima početak u Misisipiju je obeshrabrujući. Kasnije, momci rade po toploti i sparini da bi završili prostor za aligatore pre početka predstave s rvanjem.

U utorak, 29. septembra u 18:15 na Animal Planet kanalu

Jimmy and Paul work on getting an alligator under control.
Jimmy and Paul work on getting an alligator under control.
Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.