Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za Discovery, TLC i Animal Planet kanalima za period od 17. do 23. oktobra

DEBELI I ŽESTOKI

U „Pojasu rđe” u državi Ohajo vlada brzina – što brži automobil to deblji novčanik i svaka sekunda je bitna. Tomi, koji se diči širinom struka koja parira samom „Pojasu rđe”, i njegova porodica poznati su po tome što voze velike automobile i žive uzbudljive živote. Serija „Debeli i žestoki” prati urnebesnu porodicu zavisnika od automobila dok traže napuštene modele i oživljavaju ih za trke. U dvorištima širom Ohaja se može pronaći blago koje je ostavljeno da trune. Tomijeva porodica otkupljuje kola za male pare, ali napraviti od njih trkačke automobile velike snage je potpuno druga stvar. U večerašnjoj epizodi, ekipa vraća u život klasični Dodž Čardžer, auto za vratolomije iz filma Brzi i žestoki. Momcima stiže poziv da srede Ševrolet Malibu iz 1978.

U utorak, 20. oktobra u 23:00 na Discovery kanalu

Chuck Kountz, Tommy Christmas, and Steve McGranahan installing a new hemi engine.
Chuck Kountz, Tommy Christmas, and Steve McGranahan installing a new hemi engine.

Novi stil za nevestu / Premijera

U novoj seriji „Doterane mlade“, stilisti slavnih ličnosti – Greta Monahan i Robert Verdi – prihvataju izazov da pomognu najgorim slučajevima među najlošije obučenim nevestama i njihov izgled transformišu od katastrofalnog do onog vrednog divljenja. Preterano trendi, potpuno bezlične, aljkave ili nimalo „kul“ – žrtve mode mogu se sresti širom Amerike, ali šta se dešava kada loš ukus takve osobe zapreti da upropasti jedan od najznačajnijih dana u njenom životu – njeno venčanje? Kada mladin veliki dan više podseća na horor priču nego na srećan početak, samo njeni savetnici mogu da joj ispune želju da postane najlepša mlada u čitavoj zemlji.

Od utorka, 20. oktobar u 21:00 na TLC kanalu

TLC

INTELIGENTNE UBICE: LAV I HIJENA

Ovo nije samo bitka večitih neprijatelja već rat umova. Pridružite se Kevinu Ričardsonu i nekim od vodećih svetskih zoologa i pratite hijene koje su suprotstavljene lavovima u brojnim uzbudljivim, zabavnim i inovativnim problemskim situacijama i testovima. U seriji „Inteligentne ubice: Lav i hijena”, svetski poznatom „šaptaču lavovima”, Kevinu Ričardsonu pridružiće se tim visoko kvalifikovanih stručnjaka. Zajedno će utvrditi kako lavovi i hijene, u skladu sa svojim navikama, izlaze na kraj sa postavljenim zadacima i zagonetkama. Različiti eksperimenti će se fokusirati na specijalne sposobnosti i aspekte ponašanja životinja. Kognitivna svest i socijalna inteligencija se stavljaju na test: koliko dobro će se ove životinje snaći kada su u pitanju razni zadaci, poput povlačenja konopca ili lavirinta sa ogledalima? Da li će podeliti svoja otkrića sa članovima svoje porodice ili klana?

U ponedeljak, 19. oktobra u 20:05 na Animal Planet kanalu  

Kevin Richardson with lion
Kevin Richardson with lion
Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.