Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za Discovery, TLC i Animal Planet kanal

Zemlja iz svemira

U potpuno novoj seriji „Zemlja iz svemira“, istražite kako sateliti koji kruže oko naše planete prave neverovatne i neobične slike i otkrijte neverovatne pojave. Iz jedinstvene perspektive svemira, ove fotografije nameću pitanje šta je to, zaboga!? Pomoću napredne umetničke tehnologije, građevine i gradovi koji su bili izgubljeni hiljadama godina najzad su otkriveni. U ovoj seriji jedna slika možda je odgovor na pitanje gde se nalazi bašta raja, a druga prikazuje ogromne cunamije koji nestaju bez traga. Otkriven je zlatni grad El Dorado u Amazoniji, zlokobno jezero boje krvi u Bagdadu, kao i vir u okeanu veličine Konektikata. Uz pomoć stručnjaka i svedoka, emisija „Zemlja iz svemira“ istražuje čudesne slike i analizira mesta na zemlji da bi otkrila zapanjujuće misterije koje te slike iz svemira nameću.

U petak, 5. februara u 20:00 na Discovery kanalu

Phillip Karber from China's Secret Weapon mystery.
Phillip Karber from China’s Secret Weapon mystery.

Neverni / Premijera

Nova serija „Veoma neverni“ je rijaliti-šou rađen po scenariju koji prikazuje stvarne priče o nevernosti. Od opasnih ljubavnih trouglova do uzavrelih preljuba, svaka epizoda fokusira se na tri osobe koje dele svoje priče i sumnje u autentičnoj rekonstrukciji događaja.

Od ponedeljka, 1. februara u 19.30 h na TLC kanalu

Neverni

Dr di: veterinar sa aljaske / premijera

Potpuno nova serija „Dr. Di: Veterinar sa Aljaske” prati veterinara Di Tornel koja leči sve od haskija do irvasa. Dr. Di je nabavila čak i pilotsku dozvolu, kako bi stigla do pacijenata u oblastima do kojih se može doći samo avionom, snoumobilom ili sankama. Dr. Di i njeno osoblje bave se ekstremnim slučajevima i klijentima specifičnim za granicu Aljaske. Bilo da je u pitanju čovek sa medvedom za kućnog ljubimca ili porodica koja čuva irvasa, nijedan klijent ne biva odbijen u veterinarskoj ordinaciji Dr. Di.

U četvrtak, 4. februara u 21:00 na Animal Planet kanalu

Dr. Dee Thornell from Fairbanks, AK.
Dr. Dee Thornell from Fairbanks, AK.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.