Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za Discovery, TLC i Animal Planet kanal, za period od 1. do 7. avgusta

Izvanredni bazeni  -smeli projekti / Premijera

Lukas i njegov tim iz firme Lukas Laguns – u kojem je i njegova majka oštrog jezika – već više od 20 godina grade vanvremenske dvorišne strukture, od ideje do završne kreacije, za pojedinačne klijente. Sedište im je u Sarasoti na Floridi, ali oni putuju širom zemlje i prave svoje neverovatne projekte za dvorišta. Od penušavih fontana do zapanjujućih pećina i bazena nalik na lagune, ili šta već poželite, Lukas i njegov tim će preoblikovati vašu kopnenu kuću u imanje okruženo vodom. Pogledajte šta se u toj oblasti može dostići u emisiji „Izvanredni bazeni“.

Od srede, 5. avgusta u 21:00 na Discovery kanalu

Izvanredni bazeni
Izvanredni bazeni

Prodaja iz skladišta: UK / Premijera

U novom serijalu „Prodaja iz skladišta: UK“, voditelj i aukcionar Šon Keli je spakovao svoj aukcijski čekić i uputio se preko okeana da bi proputovao Veliku Britaniju uzduž i popreko i pronašao skrivena blaga u rashodovanim skladištima. Kao i uvek, pojedinci iz zabavne grupe ponuđača koji licitiraju na slepo nemaju nikakvu predstavu o tome šta se krije u misterioznim skladištima i garažama. Potreban je superioran stav, strateško nadmetanje, pa čak i doza zastrašivanja dok pokušavaju da odvoje prave vrednosti od običnog smeća. Neka nadmetanje počne.

Od četvrtka, 6. avgusta u 20:00 na Discovery kanalu

Prodaja iz skladišta-UK
Prodaja iz skladišta-UK

Eksplozije / Premijera

Kada treba nešto da dignete u vazduh, stručnjak za eksplozive Met Barnet, osnivač i direktor firme Teksplo Eksplozivs je pravi čovek za vas. On pokriva pozive iz celog sveta vezane za detonacije, od bombi iz II svetskog rata teških 115 kg, preko laboratorija za proizvodnju droge, do armiranih vojnih vozila. Svaki posao ima svoje jedinstvene izazove, pa se Met oslanja na svoju ekipu iz firme Teksplo, koju čine dugogodišnji prijatelji i kolege stručnjaci za eksplozive. Za svaku detonaciju Met i njegov tim moraju da odaberu pravi plan, oruđe i eksploziv da bi bili sigurni da će na kraju imati zadovoljnog klijenta i zadivljujuću eksploziju – a da pri tom niko ne bude povređen.

Od petka, 7. avgusta u 21:00 na Discovery kanalu

Matt Barnett.
Matt Barnett.

Ekstremni preobražaj: Gubitak težine / Premijera

Serija „Ekstremni preobražaj: Gubitak težine“ dokumentuje neverovatne priče o gojaznim muškarcima i ženama dok pokušavaju da bezbedno izgube polovinu svoje telesne težine tokom jedne godine. Pod vođstvom ličnog trenera i stručnjaka za preobražaje, Krisa Pauela, učesnici počinju da ponovo procenjuju svoj način života, dobijaju novi ugao gledanja na živote koji su postali nezamislivi zbog njihove težine. Kris je sa njima na svakom koraku puta, useljava se u njihove domove da bi se uverio da imaju pravilnu ishranu i vežbe. Svaka epizoda se fokusira na jednog učesnika i pažljivo prati napore te osobe da transformiše svoje telo i život zarad svojih najmilijih i svog zdravlja.

Od ponedeljka, 3. avgusta u 19:00 na TLC kanalu

EXTREME MAKEOVER: WEIGHT LOSS EDITION - "Alex" - Growing up, 23-year-old Alex was always overweight, but he had an ideal childhood with loving parents and brothers who all enjoyed going to baseball games together. However, at the age of 18, tragedy struck when his mom was diagnosed with cancer. With their days together dwindling, Alex made a promise to his mother that he would get healthy and lose the weight. Now at a dangerous 459 pounds and clearly struggling to uphold that promise, Alex writes a letter to trainer and transformation specialist Chris Powell, requesting his help in a desperate attempt to save his own life and make his mother proud. This episode of "Extreme Makeover: Weight Loss Edition" airs MONDAY, JUNE 6 (10:01-11:00 p.m., ET) on the ABC Television Network. (ABC/Greg Zabilski) CHRIS POWELL, ALEX
EXTREME MAKEOVER: WEIGHT LOSS EDITION – „Alex“ – Growing up, 23-year-old Alex was always overweight, but he had an ideal childhood with loving parents and brothers who all enjoyed going to baseball games together. However, at the age of 18, tragedy struck when his mom was diagnosed with cancer. With their days together dwindling, Alex made a promise to his mother that he would get healthy and lose the weight. Now at a dangerous 459 pounds and clearly struggling to uphold that promise, Alex writes a letter to trainer and transformation specialist Chris Powell, requesting his help in a desperate attempt to save his own life and make his mother proud. This episode of „Extreme Makeover: Weight Loss Edition“ airs MONDAY, JUNE 6 (10:01-11:00 p.m., ET) on the ABC Television Network. (ABC/Greg Zabilski)
CHRIS POWELL, ALEX

Dan kada sam izbegao/izbegla smrt / Premijera

Nesreće se događaju bez upozorenja, ali šta ako su u pitanju sopstvena dela koja vas dovode u smrtonosnu situaciju? Potpuno nova serija „Dan kada sam izbegao/la smrt“ kombinuje neverovatne doživljaje učesnika, dramatične rekonstrukcije i snimke iz stvarnog života i otkriva da svako, bilo kada, može postati žrtva samopovređivanja. Od pada sa broda i podvlačenja pod njegov motor, do ukucavanja eksera iz pištolja za eksere kroz sopstveno srce, ili gaženja od strane velikog šlepera, svaka epizoda prikazuje tri užasne priče o ljudima koji su slučajno umalo sami sebe ubili.

Od četvrtka, 6. avgusta u 21:00 na TLC kanalu

Dan kada sam izbegao smrt
Dan kada sam izbegao smrt

Lov na velike ribe / Premijera

Jakub Vagner je posvetio život lovu na najveće ribe na svetu i sada kreće na niz izuzetnih putovanja na neke od najnepristupačnijih voda na svetu kako bi lovio slatkovodne ribe koje mogu da porastu više od čoveka. Ove ribe su retke i izuzetno ih je teško uloviti, ali Jakub je ribolovac koji obara svetske rekorde i koji će preduzeti sve što je potrebno da bi otkrio tajni život ovih moćnih grabljivaca. Da bi upecao ove ribe Jakub će veslati duž reka u džungli Amazona, otići na reku Kongo, u subarktičku Kanadu i rečne delte na Tajlandu, uputiti se duž poplavljenih reka u Evropi i pešačiti do udaljenih delova Mongolije. Suočen sa svakodnevnim pretnjama i preprekama u negostoljubivim okruženjima, Jakub će iskoristiti svu domišljatost da bi nadmudrio ribe koje su često starije, pametnije, veće i jače od njega. Uz lokalne ribolovce ili sam, on će upotrebiti drevne, moderne, neobične i ponekad čudne tehnike u borbi s nekim od najekstremnijih ribolovačkih izazova koje možete da zamislite.

Od četvrtka, 6. avgusta u 21:00 na Animal Planet kanalu

Lov na velike ribe
Lov na velike ribe

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.