Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za Discovery i Animal Planet za period od 28. novembra do 04. decembra

Goli i uplašeni XL / Premijera

Grupa najboljih stručnjaka za preživljavanje na svetu naći će se u situaciji koju je nemoguće preživeti i u kojoj se niko dosad nije našao. Dvanaest ljudi, četrdeset dana, četrdeset noći, bez hrane, bez vode, bez odeće. Ovo je ekstreman izazov za ljudsku izdržljivost i volju za opstankom. „Goli i uplašeni XL“ četrdesetodnevni je izazov eksponencijalno teži od bilo čega što je čovek dosad pokušao. Šest muškaraca i šest žena, svi ekstremni stručnjaci za preživljavanje i svako s posebnom veštinom, naći će se nasukani u udaljenoj ekvatorijalnoj džungli u Kolumbiji, a ovog puta boriće se za iste ograničene resurse. Svi dolaze pojedinačno. Kako će reagovati jedno na drugo? Da li će se ujediniti u jednu veliku grupu ili će se razbiti u manje grupe da bi preživeli? Hoće li bar jedan od njih do četrdesetog dana dokazati da ima ono što je potrebno da bi opstao?

Od ponedeljka, 30. novembra u 21:00 na Discovery kanalu

Posed daily shot of E.J.'s progression.
Posed daily shot of E.J.’s progression.

U trci sa izumiranjem / Premijera

Lui Psihojos, režiser filma koji je osvojio Oskara „Uvala“, vraća se s revolucionarnim novim dokumentarcem „U trci sa izumiranjem“. U filmu, Psihojos želi da otkrije dve najveće pretnje ugroženih vrsta na planeti. Prvu predstavljaju međunarodna trgovina divljim životinjama, lažni lekovi i tonici koji se predstavljaju javnosti nauštrb stvorenja koja na planeti žive milionima godina. Druga pretnja je svuda oko nas, krije nam se pred očima. Taj skriveni svet ugljeničkih isparenja i okeana punih kiselina ne podudara se s postojećim životinjskim životom. To je svet, otkriven najmodernijom tehnologijom za umetničko fotografisanje, koji naftne i gasne kompanije ne žele da vidimo. Psihojos je smislio ambicioznu misiju koja u središte stavlja naš uticaj na planetu, i u isto vreme nas inspiriše da prihvatimo rešenja koja će osigurati uspešan, biološki raznovrstan svet za buduće naraštaje.

Od srede, 2. decembra u 21:00 na Discovery i Animal Planet kanalima       

A humpback whale breaches on the side of the Empire State Building as projected in ‘Racing Extinction.’
A humpback whale breaches on the side of the Empire State Building as projected in ‘Racing Extinction.’

Čudovišta iz reke / Premijera

Emisija „Čudovišta iz reke“ vraća se sa najekstremnijim i najiznenađujućim serijalom do sada. Ekstremni ribolovac i biolog Džeremi Vejd kreće u potragu za legendarnim svetskim slatkovodnim ribama mesožderkama. Preko dve decenije on lovi legendarnog amazonskog džina. Lokalni meštani ga zovu lau-lau – stvorenje za koje kažu da može da proguta celog čoveka. Dokaz koji mu je potreban – jedan jedini kolosalni primerak – još uvek mu beži. Ali ovog puta on se neće vratiti dok ne ulovi jednog. U kasnijim epizodama, na svojim najudaljenijim misijama do sada, Džeremi istražuje tri misteriozne smrti u tri različite države. Hoće li mu suživot sa tajnovitim plemenom iz džungle pomoći da otkrije krivca – strašno stvorenje? Džeremi istražuje mračne dubine kako bi otkrio prave priče o čudovištima iz reke.

Od petka 4. decembra u 21:00 na Animal Planet kanalu

Animal Planet

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.