Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za Discovery, Animal Planet i TLC za period od 05. do 11. decembra.

Zavisan od motora: Džimi de Vil / Premijera

Širom sveta, zaljubljenici poštuju srce koje pokreće njihova vozila: motor s unutrašnjim sagorevanjem. U ovoj novoj seriji, misija ekstremnog inženjera-izumitelja Džimija de Vila jeste da otkrije niz retkih i ikonskih motora, na čudnim i epskim lokacijama, maksimalno iskorišćavajući sve njihove sposobnosti u posebno napravljenim vozilima. Ova serija slavi najizvanrednije motore s unutrašnjim sagorevanjem na svetu i legendarne automobile koje pokreću. Na primer, najprodavanija foksvagen buba svih vremena s vazdušnim hlađenjem, pionirski mlazni motor Frenk Vitl koji je transformisao letenje i indijski rojal enfild motorcikl koji je mobilisao nezavisnu Indiju. Retki, ikonski i revolucionarni, oni pokreću narode, dobijaju ratove i menjaju istoriju.

Od subote, 5. decembra u 20:00 na Discovery kanalu

KTM 125 SX motorcycle.
KTM 125 SX motorcycle.

Moj ogromni život / Premijera

„Moj ogromni život“ omogućiće gledaocima da se stave u poziciju žena koje su naizgled previsoke za prosečan svet i koje imaju 1,80 m i više. One se suočavaju s izazovima svakog dana – neke zato što im je zbog njihove ekstremne visine veoma teško da obavljaju svakodnevne poslove, poput stavljanja sudova u mašinu ili ulaska u auto, a druge zato što društvo nije uvek prijateljski nastrojeno prema ženama njihove građe. Mladim damama koje su za glavu više od prosečne žene, život uopšte nije lak. Od problema sa zabavljanjem do jednostavnog odlaska u kupovinu prilikom kog niko neće zuriti u vas, priča svake epizode pogađa pravo u centar onog što znači živeti život blagosloven dodatnim centimetrima.

Od subote, 5. decembra u 21:00 na TLC kanalu

Shaun, Lindsay, Coco, Nancy and Haleigh.
Shaun, Lindsay, Coco, Nancy and Haleigh.

Porodica Vilijevi / Premijera

Porodica Vilis donosi svoje muzičke talente u Ti El Si u seriji od trinaest epizoda koje prate njihov život kod kuće i na turnejama. Serija prati Brendu i Tobija Vilisa, koji zajedno održavaju veliku, četrnaestočlanu porodicu i izlaze na kraj s poslovima oko benda koji ide na turneje. Porodica živi nedaleko od Nešvila i došla je u žižu javnosti nakon što je stigla do finala u američkoj emisiji „Ja imam talenat“, posle koje su se svi zaljubili u njihovu muziku i originalan zvuk. Jutjub snimak njihovog nastupa pred celom nacijom imao je preko šest miliona pregleda. Tokom serije, gledaoci će zaviriti u njihove živote dok putuju zemljom deleći svoj talenat i održavajući porodični život.

Od ponedeljka, 7. decembra u 21:00 na TLC kanalu

Willis Clan performs on stage.
Willis Clan performs on stage.                           

ŽRTVENI LAVOVI – ODGAJANI ZA METAK / Premijera

„Žrtveni lavovi – Odgajani za metak“ je dokumentarni dugometražni film koji prati Jana Mičlera, južnoafričkog novinara specijalizovanog za ekologiju i upravnika safarija, Rika Svejzija, američkog lovca, na njihovom putu u srce tame koja se nalazi usred industrije uzgoja afričkog grabljivca i zatvorenog lova na lavove. Ovo je priča koja razotkriva tvrdnje ovih upravnika dok pokušavaju da opravdaju ono što čine zarad očuvanja.

Od srede 9. decembra u 21:00 na Animal Planet kanalu

International Networks

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.