Najave

Najave za Discovery, Animal planet i TLC kanale

Za period od 02. do 08. januara.

Zlatna groznica / Premijera

U ovoj sezoni „Zlatne groznice” situacija je promenjena. Tod Hofman je odlučio da uspe, a Parker Šnabel se bori protiv neuspeha. Toni Bits mora dokazati da je stara bager pumpa za zlato nešto s čim bi trebalo raditi. Počinje nova sezona iskopavanja i Tod postavlja ambiciozan cilj, a Toni otkriva velike planove da proširi svoj posao. Kad Parker Šnabel izgubi nadzornika Džina Čizmana i dva važna člana ekipe, cela njegova sezona je pod znakom pitanja. Primoran je da unapredi druga Rika Nesa u nadzornika i da zaposli mnoštvo novajlija. Kad su novajlije počele da se uhodavaju, gazda Toni Bits im je dao otkaz. Bliži se Parkerov 21. rođendan i on mora iskoristiti sve čemu ga je deda naučio. Trabaće mu dosta sreće da bi ove sezone izbegao propast.

Od utorka, 05. januara u 21:00 na Discovery kanalu

Discovery Channel

Želim kuću u inostranstvu

„Želim kuću u inostranstvu“ je serija koja prati bogate ruske porodice koje žele da kupe nekretnine izvan svoje rodne zemlje, a da pritom još uvek nisu donele konačnu odluku koja nekretnina bi im bila baš po meri. Svaka porodica, zajedno sa slavnim domaćinomAleksandrom Nosikom, putovaće do nekih od najpopularnijih i najposećenijih destinacija u potrazi za svojom kućom iz snova. Na njihovom putu, Aleksandr će ovim probirljivim kupcima biti na raspolaganju za stručne savete i konstruktivne predloge prilikom donošenja teških odluka.

U nedelju, 03. januara u 16:00 na TLC kanalu                     

želim kuću u inostranstvu

Afričko drveće života / premijera

Preživeti u Africi nije lako. Zahtevna ljudska populacija povećava pritisak na divlje oblasti i progoni životinje koje ugrožavaju useve i stoku. Ali, u južnoj Africi postoje neke zaštićene oblasti, gde leopardi, slonovi i hijene žive zaštićeni. Potpuno nova serija „Afričko drveće života” iz tri dela priča priču o izdržljivosti i preživljavanju afričkih najčuvenijih istorijskih simbola – od predatora do lovine, ekstremnih staništa i legendarnog drveća. Čopor lavova, teritorijalni leopard i majka čita žive u senkama tri impresivna drveta – drveta kobasica u dolini Luangva u Zambiji, akacije kamiljeg roga u Kalahariju u Južnoj Africi i drveta marula u Manieletiju u blizini nacionalnog parka Kruger. U pitanju je neverovatna priča o lovcima i plenu koji zavise od ovog neverovatnog drveća – drveća života.

Od utorka, 05. januara u 21:00 na Animal Planet kanalu

DSC

Spasavanje pasa / premijera

Uzevši u obzir da skoro četvrtina britanskih domaćinstava poseduje psa, to je svakako omiljeni ljubimac ove nacije – ali to se ne odražava uvek na način na koji su neki psi tretirani. Treća sezona emisije „Spasavanje pasa” prati pripadnike Kraljevskog društva za zaštitu životinja posvećenih spašavanju i dobrobiti najboljeg čovekovog prijatelja, koji istražuju prijave o okrutnosti i zanemarivanju. Osoblje RSPCA-a pokušava da interveniše kada je suočeno sa zaprepašćujućim stanjem zanemarenih pasa, ali njihova intervencija nije uvek dobro prihvaćena od strane vlasnika. U trećoj sezoni, Entoni, RSPCA inspektor, poziva obalsku stražu da spasi psa zaglavljenog u blatu u reci Di. U međuvremenu, Herši Boal se pridružuje pripadnicima SPCA u Hong Kongu.

Od srede, 06. januara u 21:00 na Animal Planet kanalu

THE DOG RESCUERS S2
THE DOG RESCUERS S2

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.