Najave za DC, TLC i AP za period od 8. do 14. avgusta

0

NAUKA U SLUŽBI MAGIJE: TAČKA PUCANJA

Pridružite se najinovativnijim mađioničarima iz emisije “Nauka u službi magije”, dok pokazuju kako nauka radi na stvaranju tajanstvenih, zbunjujućih trikova i iluzija koje začuđuju gledaoce. Skrivene kamere na ulicama najvećih svetskih gradova beleže prolaznike koji su potpuno zbunjeni neočekivanim trikovima koje izvode ovi mađioničari. Odmah nakon demonstracija, svaki od njih objašnjava naučnu stvarnost iza svake neverovatne iluzije.

U petak, 14. avgusta u 20:00 na Discovery kanalu

International Networks

International Networks

OBRAČUN U KUHINJI: AMATERI PROTIV PROFESIONALACA

Ovog leta, sto je postavljen za vrhunski kulinarski sukob u emisiji “Obračun u kuhinji”. Domaćin Adam Rihman će dati priliku kuvarima amaterima da se oprobaju protiv profesionalnih kuvara. Svako od nas ima onaj jedan “tajni porodični recept” kojim oduševljava svoje prijatelje i porodicu. Zamislite sada da se takmičite u kuhinji protiv pet profesionalnih kuvara, koji pokušavaju da naprave vaš specijalitet bolje nego vi. U premijernoj epizodi, kuvarica amater Kortni Anderson-Sanford stavlja svoje originalne recepte na probu za šansu da osvoji 100.000 dolara.

U sredu, 12. avgusta u 20:00 na TLC kanalu

Obračun u kuhinji

Obračun u kuhinji

DIVLJA STVORENJA SA DOMINIKOM MONAHANOM

Dominik Monahan, glumac i zaljubljenik u divlje životinje, putuje do udaljenih krajeva sveta u potrazi za najvećim, najstrašnijim i najređim insektima. U svakoj epizodi, Dominik nas upoznaje sa nekim od najopasnijih i neuhvatljivih svorenja na svetu. Na svom putu, on nailazi na živahne lokale, neobične stručnjake, odličnu hranu i mnoštvo stvorenja koja nastanjuju ova čudna i divlja mesta. U večerašnjoj epizodi, Dom putuje u džungle Venecuele pune zmija u potrazi za udaljenom pećinom za koju se veruje da je dom najvećoj i najagresivnijoj otrovnoj stonogi.

 

U ponedeljak, 10. avgusta u 21:55 na Animal Planet kanalu

Dominic Monaghan

Dominic Monaghan

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend