Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za DC, TLC i AP za period od 8. do 14. avgusta

NAUKA U SLUŽBI MAGIJE: TAČKA PUCANJA

Pridružite se najinovativnijim mađioničarima iz emisije “Nauka u službi magije”, dok pokazuju kako nauka radi na stvaranju tajanstvenih, zbunjujućih trikova i iluzija koje začuđuju gledaoce. Skrivene kamere na ulicama najvećih svetskih gradova beleže prolaznike koji su potpuno zbunjeni neočekivanim trikovima koje izvode ovi mađioničari. Odmah nakon demonstracija, svaki od njih objašnjava naučnu stvarnost iza svake neverovatne iluzije.

U petak, 14. avgusta u 20:00 na Discovery kanalu

International Networks
International Networks

OBRAČUN U KUHINJI: AMATERI PROTIV PROFESIONALACA

Ovog leta, sto je postavljen za vrhunski kulinarski sukob u emisiji “Obračun u kuhinji”. Domaćin Adam Rihman će dati priliku kuvarima amaterima da se oprobaju protiv profesionalnih kuvara. Svako od nas ima onaj jedan “tajni porodični recept” kojim oduševljava svoje prijatelje i porodicu. Zamislite sada da se takmičite u kuhinji protiv pet profesionalnih kuvara, koji pokušavaju da naprave vaš specijalitet bolje nego vi. U premijernoj epizodi, kuvarica amater Kortni Anderson-Sanford stavlja svoje originalne recepte na probu za šansu da osvoji 100.000 dolara.

U sredu, 12. avgusta u 20:00 na TLC kanalu

Obračun u kuhinji
Obračun u kuhinji

DIVLJA STVORENJA SA DOMINIKOM MONAHANOM

Dominik Monahan, glumac i zaljubljenik u divlje životinje, putuje do udaljenih krajeva sveta u potrazi za najvećim, najstrašnijim i najređim insektima. U svakoj epizodi, Dominik nas upoznaje sa nekim od najopasnijih i neuhvatljivih svorenja na svetu. Na svom putu, on nailazi na živahne lokale, neobične stručnjake, odličnu hranu i mnoštvo stvorenja koja nastanjuju ova čudna i divlja mesta. U večerašnjoj epizodi, Dom putuje u džungle Venecuele pune zmija u potrazi za udaljenom pećinom za koju se veruje da je dom najvećoj i najagresivnijoj otrovnoj stonogi.

 

U ponedeljak, 10. avgusta u 21:55 na Animal Planet kanalu

Dominic Monaghan
Dominic Monaghan

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.