Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za DC, TLC i AP za period od 5. do 11. septembra

ŽIVOT U DIVLJINI ALJASKE: TUMARANJE

Duboko u pustinji Aljaske živi porodica koja je rođena i odrasla u divljini. Bili Braun, njegova supruga Ami i njihovo sedmoro odrasle dece – pet dečaka i dve devojčice – žive toliko daleko od civilizacije da ponekad prođe od šest do devet meseci, a da ne sretnu ni jedno drugo ljudsko biće. Oni su razvili svoj akcenat i dijalekt, a noću, svo devetoro spavaju zajedno u jednoj sobi. Jednostavno rečeno, oni su različiti od bilo koje druge porodice u Americi, žive od zemlje i zavise jedni od drugih da bi preživeli u divljini.

U utorak, 8. Septembra u 22:00 na Discovery kanalu

The Brown family on Coon Island off the coast of Alaska. Parents Billy and Ami with there children Matt, Jahua, Soloman, Gabe, Noah, Snowbird and Raindrop.
The Brown family on Coon Island off the coast of Alaska. Parents Billy and Ami with there children Matt, Jahua, Soloman, Gabe, Noah, Snowbird and Raindrop.

Zamena modnih stilova / Premijera

Novi serijal „Zamena modnih stilova“ ispituje šta se događa kada se spoje dve modne žrtve sa različitih krajeva modnog sprektra i kada ne samo da treba da prime izgled druge strane već i da kupuju za sasvim novi stil za nekog drugog. Među takmičarima je i Robin, majka i domaćica koja krije telo pod starom trudničkom odećom, i Šeron, bolničarka i negovateljica čija garderoba privlači više pažnje nego ona sama. A tu je i Džosi, seksi hard rok pevačica sa preterano smelim izgledom za dnevno izdanje, i Mona, nastavnica specijalnog obrazovanja koja se krije iza staromodne odeće svoje pokojne bake.

Od subote, 5. septembra u 20:00 na TLC kanalu

TLC

NAKON UJEDA

„Nakon ujeda” prikazuje žrtve najjačih, jezivih i skoro fatalnih ujeda iz celog sveta – sa stvarnim fotografijama i video snimcima. Pripremite se da saznate više o fascinantanom svetu nauke koja objašnjava razdorne posledice prisustva smrtonosnih toksina u ljudskom organizmu. Uz uzbudljive intervjue sa žrtvama i doktorima koji su bili uključeni u lečenje i neverovatnu tehnologiju koja će vam preneti priču sa uz spektakularne efekte, „Nakon ujeda” će vas odvesti u uzvudljivo carstvo sveta preživljavanja.

U četvrtak, 10. septembra u 21:55 na Animal Planet kanalu   

Tarantula Walking over Pebbles ca. 2002 Joshua Tree National Park, California, USA
Tarantula Walking over Pebbles ca. 2002 Joshua Tree National Park, California, USA

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.