Najave

Najave za DC, TLC i AP za period od 4. do 10. jula

Razotkrivanje mitova / Premijera

Stručnjaci za specijalne efekte Adam Sevidž i Džejmi Hajneman se vraćaju u novom eksplozivnom serijalu emisije „Razotkrivanje mitova“. Ovaj dvojac proverava popularne mitove i urbane legende i uz pomoć moderne nauke odvaja činjenice od fikcije. U najnovijem, 10. serijalu, spremite se dok ekipa za razotkrivanje mitova stavlja na probu legendarnog Indijanu Džonsa i njegove trikove, prikazujući eksperimente vezane za Indijanin bič. U međuvremenu, Adam i Džejmi su brzi i znatiželjni. Uz gas do daske, škripu guma i dim, oni predstavljaju dve priče iz sveta uličnih trka. Konačno, Adam i Džejmi stavljaju koncept prvog tima pod mikroskop, i istražuju da li je stvarno moguće napraviti top koji funkcioniše od stvari koje se mogu naći u ambaru. I još mnogo toga.

NEW YORK - MAY 23: Disvovery Channel's Mythbuster Adam Savage Performs Stunt on David Letterman Show on May 23, 2005 in New York City *** Local Caption *** Adam Savage
NEW YORK – MAY 23: Disvovery Channel’s Mythbuster Adam Savage Performs Stunt on David Letterman Show on May 23, 2005 in New York City *** Local Caption *** Adam Savage

Od nedelje, 5. jula u 16:15 na Discovery kanalu

SUPRUGE MAFIJAŠA: U HODU

Rene pokušava da pokrene novi poslovni poduhvat. U međuvremenu, Karenin odnos se pojačava. Plus, Lov otkriva detalje o svojoj zavadi sa Karlom.
U
četvrtak, 9. jula u 23:00 na TLC kanalu

Najave za DC, TLC i AP za period od 4. do 10. jula
Najave za DC, TLC i AP za period od 4. do 10. jula

Mesec Dejva Salmonija

Ovog meseca na kanalu Animal Planet biolog i stručnjak za grabljivce Dejv Salmoni putuje na „Smrtonosna ostrva“ gde istražuje udaljene atole i otkriva životinje koje ih nastanjuju. U emisiji „Nepredvidiva priroda“ Salmoni istražuje izveštaje o napadima životinja na ljude i proučava obrasce tih napada. Njegovo istraživanje će utvrditi da li je životinja zaista nasilna ili su napad pokrenuli instinkti i okolnosti. Emisija „U čoporu“ prati Salmonija na napetom zadatku u privatnom rezervatu za divlje životinje u Africi. Njegova misija? Da pomogne čoporu problematičnih lavova da nauče da prihvate ljude da bi doprineli napretku eko-turizma u toj oblasti. I, pošto iz sopstvenog iskustva zna šta znači i krotiti životinje i biti predmet njihovog napada, u emisiji „Posle napada“ Dejv intervjuiše ljude koji su preživeli opasne napade životinja. Uz pomoć tima stručnjaka za životinje i ponašanje, on pokušava da pomogne žrtvama da se oporave od povreda i psiholoških trauma.

Od ponedeljka, 6. jula u 18:15 na Animal Planet kanalu

Dave Salmoni visiting a lush lily pond, the perfect environment for his amphibian frog friends.
Dave Salmoni visiting a lush lily pond, the perfect environment for his amphibian frog friends.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.