Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za DC, TLC i AP za period od 29. avgusta do 4. septembra

Pop iluzionista

Šta je potrebno da mladi i talentovani mađioničar upozna svoje idole pop kulture? Magija, naravno. Antonio Dijaz, dobitnik nacionalne nagrade za mađioničare Španije, oslanja se na svoje umeće iluzionizma kako bi ostvario svoje snove i upoznao jednu od svojih pop ikona. Smoking i mađioničarksi šešir nisu potrebni – na pozornici su samo ovaj mladi mađioničar i njegov ogromni talenat. Pošto je osvojio ljubav pozorišnih gledalaca, Antonio se priprema da svojim posebnim načinom razumevanja magije i jedinstvenim stilom i humorom osvoji i male ekrane.

U petak, 4. septembra u 20:00 na Discovery kanalu

pop illusionist

EKSTREMNE ŠKRTICE

Emisija „Ekstremne škrtice“ istražuje štedljiv svet grupe pojedinaca koji su u stalnoj potrazi za jedinstvenim načinima na koje bi, po svaku cenu, smanjili svoje troškove. U svetu koji je opterećen svetskom krizom i velikim recesijama svaki peni je bitan. Ove škrtice ne samo da koriste kesice čaja više puta i isključuju svetlo kada napuste prostoriju, već prave i sopstveni višekratni toalet papir i pevaju u zamenu za večeru. Ovi ljudi su štedljivi do krajnjih granica.

U petak, 4. septembra u 17:00 na TLC kanalu
TLC

Zmija šejla / premijera

Lak za nokte, motocikli i zmije jamičarke? Potpuno nova serija ‘Zmija Šejla’ prati vrhunskog stručnjaka za zmije Džuliju Bejker, takođe poznatu kao Zmija Šejla, dok pomaže australijskim vlasnicima kuća da oslobode svoja imanja od otrovnih i nepoželjnih posetilaca. Zajedno sa timom hvatača zmija, Džulija posećuje raznovrsne stambene i poslovne prostorije u svojoj konstantnoj misiji da istovremeno pomogne prestravljenim ljudima i da edukuje Australijance u vezi sa očuvanjem zmija. Crna zmija crvenog stomaka u vašem hladnjaku? Tajpan u vašem toaletu? Piton u vašem bazenu? Pozovite Šejlu.

Od srede, 2. septembra u 21:00 na Animal Planet kanalu

zmija šejla 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.