Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za Discovery, TLC i Animal Planet za period od 26. marta do 01. aprila

Trgovci automobilima

Majk Bruer i Ed Čajna, legende u poslu s automobilima, upuštaju se u najveći rizik u karijeri. Otvaraju radionicu u srcu najuzbudljivije i najkonkurentnije oblasti – na Zapadnoj obali Amerike. Njih dvojica će pronaći, kupiti, preurediti, isprobati i prodati osam velikih automobila, ali ne isključivo onih klasičnih američkih. Majk će otputovati i u Veliku Britaniju, Rusiju, Italiju, Poljsku i Španiju, kako bi pronašao kola kojima je ljubav preko potrebna. Kad se rad na kolima završi, vreme je za odlazak na probnu vožnju po neverovatnim putevima, specijalizovanim probnim stazama i na manifestacije i izložbe klasičnih automobila. Gde god bila, probna vožnja pruža gledaocima priliku da, tokom emisije, uživaju u čarima vožnje, vide klasike u pravom svetlu i čuju priče Majka i Eda o onome što su postigli pre nego što konačno prodaju auto novom vlasniku. U današnjoj epizodi, Majk pronalazi do pola restauriran Kamaro sa nizom problema. Da li dvojac može svojom magijom da napravi profit i od ovog projekta?

U sredu, 30. marta u 18:05 na Discovery kanalu

trgovci automobilima

Beba menja sve / Premijera

Možda najveća životna promena je kada momak i devojka postanu roditelji, kad praznu kuću počnu da dele sa zahtevnom bebom, kad se sloboda pretvori u odgovornost, radost i napetost u isto vreme. U ovoj uzbudljivoj i zanimljivoj dokumentarnoj seriji, gledamo i proživljavamo realne situacije parova kojima se život menja iz korena kad postanu roditelji. Posmatrajte kako se zbog bebe opraštaju od bezbrižnog života, raskošnih odmora, izlazaka u restorane i žurki kod kuće i kako se navikavaju na noći bez sna, rana buđenja, prljave pelene, kolica i neprekidne priče o bebama.

Od petka, 1. aprila u 21:00 na TLC kanalu

 beba menja sve

NAJVEĆI I NAJOPASNIJI

Serija „Najveći i najopasniji” prati svetskog avanturistu, istražitelja i biologa Najla MekKana dok ide tragovima najvećih i najstrašnijih životinja širom sveta. Najl se svakodnevno suočava sa najrazličitijim opasnostima, bilo da osvaja planinske vrhove, prelazi reke unutar džungli, savladava Arktičke ledene santi ili prelazi preko pustinjskih dina. On istražuje priče o opasnim životinjama i približava se ovim monstruoznim zverima više nego bilo koje drugo ljudsko biće. Najlov neustrašiv pristup, posledica je dugogodišnjih ekspedicija i terenskog rada na mnogim lokacijama širom sveta. U večerašnjoj epizodi broj sukoba između ljudi i lavova u nacionalnom parku Kraljica Elizabeta u Ugandi je u porastu. Najl odlazi u oblast Išaša gde se mala grupa lavova bori za opstanak.

U nedelju, 27. marta u 16:25 na Animal Planet kanalu

najveći i najopasniji

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.