Najave

Najave za DC, TLC i AP za period od 25. do 31. jula

TEMELJI METROPOLA: LEDENI GRAD – TORO

Temelji metropola - Toronto
Temelji metropola – Toronto

NTO

U velikim gradovima skidamo čelik, beton, uklanjamo građevine, saobraćajnice, reke i temelje – sloj po sloj – kako bismo otkrili tajne tehnologije i infrastrukture koje omogućavaju da oni funkcionišu. Dok istražujemo šta se nalazi ispod svake metropole, upoznajemo ljude koji su odgovorni za održavanje gradova funkcionalnim – inženjere koji grade i staraju se o gradskoj infrastrukturi. Danas istražujemo Toronto, kojeg svake godine pogađaju jake snežne oluje i izuzetno niske temperature. Kako je ova metropola postala najveći grad u Kanadi u tako ekstremnom okruženju?

U utorak, 28. jula u 16:15 na Discovery kanalu

Po svaku cenu / Premijera

Mnogo ljudi je razmišljalo o tome da pobegne daleko od svega – kroz odvajanje od tehnologije i vođenje jednostavnijeg života. Ova emisija prati tri porodice koje nameravaju da baš to i učine. Oni se pozdravljaju sa svojim prijateljima i širim porodicama, prodaju svoje domove i sele se u pustinju da bi ponovo izgradili svoje živote van mreže. Svaka porodica ima jedinstveni razlog za drastičnu promenu: jedna porodica pokušava da spase svoj brak, druga porodica pokušava da majci pruži najzdraviji mogući način života, dok poslednja porodica pokušava da ponovo izgradi odnos sa svojim ocem. Svako od njih se suočava sa najvećim izazovom u svom životu dok grade skloništa, pronalaze izvor tekuće vode i oslanjaju se jedni na druge na način na koji nikada nisu morali da čine. Da li će njihov novi život ojačati njihove veze ili će se divljina pokazati kao preveliki izazov?

Od ponedeljka, 27. jula u 21:00 na TLC kanalu

Po svaku cenu
Po svaku cenu

 

Lavovi iz rezervata „Sabi send“: Braća po krvi / Premijera

„Lavovi iz rezervata „Sabi send“: Braća po krvi“ je šokantna priča o legendarnoj grupi mapogo lavova iz Južne Afrike i njihovoj nasilnoj borbi za moć, koju pričaju sami očevici. Dva nerazdvojna mladunca, Mister Ti i Kinki Tejl, sa trojicom svoje braće preživljavaju bolesti i razjarene bizone pre nego što se čoporu neočekivano pridruži misteriozni mužjak zvani Makulu. Prvobitno predvođeni Makuluom, šest mapogo lavova nameće svoju razornu vladavinu i uteruje strah, preuzimajući kontrolu nad ogromnom teritorijom i ubivši 100 lavova tokom samo jedne godine. Ali Mister Tijev nemilosrdni pohod na tron na kraju dovodi to surove izdaje njegove braće. Među lavovima nema vođstva bez neprijatelja.

Od nedelje, 26. jula u 18:15 na Animal Planet kanalu

Lavovi iz rezervata Sabi Send
Lavovi iz rezervata Sabi Send

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.