Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za DC, TLC i AP za period od 22. do 28. avgusta

Neverovatni graditeljski promašaji: Popravka /
Premijera

Novi serijal „Neverovatni graditeljski promašaji: Popravka“ prikazuje, istražuje, analizira i nalazi rešenja za najneverovatnije građevinske promašaje na svetu – velike i male. Od urnebesno smešnih i iznenađujuće glupih, od smrtonosnih i preskupih, među projektima se nalaze toranj u Glazgovu, aerodrom Kansai, pokretni most u Čileu, metro u Meksiko Sitiju i mnogi drugi. Džastin i ekipa istražuju svaki promašaj da bi videli šta može da se uradi da bi se ispravila greška.

Od subote, 22. avgusta u 20:00 na Discovery kanalu

Spain (Gibraltar Runway): Justin in hi- vis and hardhat on the runway.
Spain (Gibraltar Runway): Justin in hi- vis and hardhat on the runway.

NAJBOLJI AMERIČKI KUVAR

Najveći izazov sezone u kojem će se preostali kuvari amateri podeliti u dva tima kako bi pripremili izuzetnu gozbu od tri različita jela za sudije i tri svetski priznata kuvara. Sudije gosti, nagrađeni Micheline zvezdicama, će komentarisati svako jelo i oceniti njihov ukus, originalnost i kulinarske finese. Pobedničkom paru će biti obezbeđeno mesto u Top 3, dok će se članovi tima koji izgubi takmičiti jedan protiv drugog u spravljanju suflea. Čiji će sufle porasti, a čiji će propasti?

U sredu, 26. avgust u 21:00 na TLC kanalu

Picture shows: Graham Elliot, Gordon Ramsay and Joe Bastianich
Picture shows: Graham Elliot, Gordon Ramsay and Joe Bastianich

Sezona ajkula

Ovog avgusta pridružite se kanalu Animal Planet kako bi ste se upoznali s jednim od najmisterioznijih, najveličansvenijih i najneshvaćenijih grabljivaca na svetu – ajkulom. Spremite se da napravite izbor programa tokom nedelju dana koji se bavi kraljem mora, uključujući emisiju „Napad ajkule na plaži“ koja istražuje leto 2008, kada je panika obuzela pacifičku obalu i serija jezivih napada ajkule donela tri žrtve. U emisiji „Bik ajkula: Najsmrtonosnija ajkula sa Najdželom Marvenom“, zoolog Najdžel putuje po svetu da bi saznao nešto više o najsmrtonosnijoj ajkuli na svetu i bio svedok napada na naučnika koji proučava ajkule na Bahamima. A u emisiji „Devojka među ajkulama“ Medison Stjuart se suočila sa svim vrstama ajkula. Ona je sebi postavila zadatak da se sama bori protiv neznanja koje okružuje ove spektakularne i pogrešno shvaćene životinje. Osim toga, priče o ajkulama možete pogledati i u emisijama „47 dana u moru sa ajkulama“, „Kako izbeći napad ajkule“ i mnogim drugim.

Od ponedeljka, 24. avgusta u 20:05 na Animal Planet kanalu

DSC
Sezona ajkula

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.