Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za Discovery, TLC i Animal Planet za period od 21. do 27. maja

BESPLATNA VOŽNJA / PREMIJERA

Možete li putovati svetom oslanjajući se samo na svoju domišljatost i dobrotu stranaca? Jedan čovek misli da možete. Avanturista i stručnjak za preživljavanje, Rob Grinfild, kreće na epsko putovanje s neustrašivim planom – da prepešači Južnu Ameriku bez para. Poneće samo pasoš i četkicu za zube, a onda će za 72 dana pokušati da pređe više od 9.000 km. S njim putuje filmadžija Džejms Level koji beleži svaki korak njihovog putovanja i napora da žive u skladu s Robovom filozofijom o besplatnoj vožnji. Kad se suoče s jezičkim barijerama, ekstremnim kulturnim razlikama, jakim olujama, užasnom vrelinom i groznim terenima, koliko će daleko stići bez prebijene pare?

Od nedelje, 22. maja u 20:00 na Discovery kanalu
besplatna vožnja

STIL PRED POROTOM

Stručnjaci za stil, Luis Ro i Preston Konrad, otkriće najgore modne zločine. Svaka epizoda nove sezone emisije „Stil pred porotom“ predstavlja jednu ženu koju je optužio rođak ili prijatelj za nezakonito kršenje modnih pravila. Modni zločini ovih žena su raznorazni – od studentkinje optužene za nepristojno razgolićavanje u kratkim šortsevima, do nemarne mame optužene za zanemarivanje stila. Porota će reći svoj iskreni prvi utisak, posmatrajući osobu kroz neprovidno staklo i ona će biti osuđena na preobražaj od glave do pete koji će odraditi stručnjaci za stil. Svaka epizoda predstavlja upečatljivu i poučnu lekciju u kojoj kandidati uče kako da se oblače u skladu sa svojom građom. Pored toga, promeniće frizuru, šminku i biće podvrgnuti fizičkim zahvatima da preobražaj bio kompletan. Na kraju će stati pred novu porotu koja će reći svoje prve utiske o izmenjenom izgledu kandidata. Kako će glasiti ta presuda?

U sredu, 25. maja u 21:00 na TLC kanalu

33764_ep102_020.jpg

ŽIVOT POSLE: ČERNOBILJ / PREMIJERA

Emisija „Život posle: Černobilj“ istražuje najgoru nuklearnu katastrofu u istoriji koja je izazvala eksploziju visoko radioaktivnog materijala u atmosferi – 100 puta jaču od radioaktivnog zračenja bombi iz Hirošime i Nagasakija zajedno. Dvojica naučnika sada imaju potpuno slobodan pristup oblasti koja okružuje ozloglašenu Nuklearnu elektranu Černobilj. Biolog Rob Nelson i antropolog Meri-En Okota prvi su naučnici kojima je dopušten neograničen pristup opasnoj zoni Černobilja, kako bi istražili kakav su uticaj pretrpele životna sredina i divlje životinje nakon 30 godina u najkontaminiranoj oblasti na planeti. Naučnici se tamo mogu zadržati koliko god da je potrebno kako bi do kraja sporveli istraživanje, ali moraju da paze da izloženost njihovih tela radijaciji ne dostigne neprihvatljivo visok nivo. Ono što će otkriti o efektima visokog stepena radijacije na životinje i biljke zapanjujuće je.

Od nedelje 22. maja u 21:00 na Animal Planet kanalu

Rob Nelson and Mary Ann Ochota at Chernobyl.
Rob Nelson and Mary Ann Ochota at Chernobyl.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.