Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za DC, TLC i AP u periodu od 12. do 18. septembra

Potera sa Džoelom Lambertom / Premijera

Bivši pripadnik mornaričkih foka, Džoel Lambert, prikazao je svoju nadljudsku sposobnost da izbegne hapšenje u prvom serijalu emisije „Potera“, a sada se vraća da ponovi svoju ulogu ljudskog plena pred najboljim tragačima. Džoel će se, u premijernoj epizodi ove sezone, suprotstaviti ruralnim lovcima u močvarnom i vlažnom okruženju američkog juga, a zatim će da ga love i traže najbolji ljudi i psi Južne Karoline. On se zatim seli u Meksiko i postavlja izazov stručnjacima u traganju za beguncima i narko dilerima, a potom ga traži ekipa ponosnih ratnika Maora i specijalne snage SAS sa Novog Zelanda, u zemlji Gospodara prstenova. Teren će Džoelu predstavljati jednak ispit kao i lovci u Mongoliji, koji imaju zadatak da ga uhvate. Kulminacija serijala je u gorama Škotske, gde su lovočuvari na tragu našem tajanstvenom stručnjaku za preživljavanje.

Od nedelje, 13. septembar u 21:00 na Discovery kanalu

MANHUNT WITH JOEL LAMBERT
MANHUNT WITH JOEL LAMBERT

Potraga za blagom: Ostrvo zmija / Premijera

Godine 1524. ukradena je ogromna količina zlata Inka, poznatog kao Blago trojstva. Jezuitski sveštenici, gusari poput Tomasa Kevendiša i mnogi drugi, uključujući matematičara Pola Tirija, tražili su ovaj legendarni plen, ali je on ipak ostao nedostižan. Sada se pojavila nova teorija o mogućoj lokaciji blaga – udaljeno mesto koje nastanjuju hiljade smrtonosnih zmija. U ovom serijalu, ekipa vrhunskih istraživača kreće na putovanje u trajanju od dva meseca, da pronađe ovo blago neprocenjive vrednosti. Usput će morati da reše složene matematičke probleme i zagonetke kojima je blago zaštićeno – iste izazove koji su osujetili njihove prethodnike. Ali, najviše od svega, biće im potrebni čelični nervi dok se suprotstavljaju jednom od najsmrtonosnijih mesta na svetu, gde samo jedan neoprezan korak može da ih košta ne samo neverovatnog bogatstva, već i samog života.

Od utorka, 15. septembar u 20:00 na Discovery kanalu

Cork Graham and Bryan Fry on the bow of the Alpha Crucis.
Cork Graham and Bryan Fry on the bow of the Alpha Crucis.

Stručnjak za torte / Premijera

Badi Valastro i njegov tim poslatičara – uključujući njegove četiri sestre, dva zeta, rođake i matrijarha porodice, mamu – se vraćaju i spremaju zadivljujuće kreativne torte. Tokom godina, tim je uspešno izgradio ime Karlove poslastičarnice i kako je posao rastao, rasla je i njihova odgovornost. Ali, posle svega, Badi želi da ostane veran svojim korenima – tortama i porodici. Kakav god da je izazov, Valastrovi su dokaz da bez obzira na to koliko je situacija teška, porodica koja radi zajedno, ostaje zajedno!

Od srede, 16. septembar u 21:00 TLC kanalu

BUDDY VALASTRO.
BUDDY VALASTRO.

Veštačka oplodnja. Šansa za život / Premijera

Vantelesna oplodnja je najbolji tretman za određene vrste problema s neplodnošću. Međutim, može da bude zahtevna i ne završava se uvek trudnoćom. Emisija „Vantelesna oplodnja: Šansa za život“ je dokumentarni program koji prati život četiri porodice u pokušaju da dobiju bebu, pomoću najnovije procedure vantelesne oplodnje. Otkrijte komplikovani proces oplodnje in vitro, koji se odvija izvan tela žene. Tipično, jedan ciklus vantelesne oplodnje traje između četiri i sedam nedelja, ali procedura se ne završava uvek trudnoćom. TLC vas vodi na emotivno putovanje tokom ovog procesa koji može biti i fizički i emotivno zahtevan i ima mnogo potencijalnih nuspojava po muškarce i žene koji su u njega uključeni.

Od petka, 18. septembar u 20:00 na TLC kanalu

Vitalia(f) and Denis(m) Davydovi.
Vitalia(f) and Denis(m) Davydovi.

Veterinar sa plaže Bondaj / Premijera

U ovoj potpuno novoj seriji ‘Veterinar sa plaže Bondaj’, Dr. Krisa Brauna očekuje čitav splet iznenađenja dok otvara svoje srce životinjama širom sveta. Harizmatična zvezda je pokretačka snaga ove izuzetno popularne veterinarske emisije, u kojoj se prikazuju raznovrsne životinjske vrste, kojima je potrebna pomoć specijaliste u njihovim neprilikama. U ovoj sezoni, divljem ždrebetu, siročetu od tri dana, hitno je potrebna pomoć, a vreme je od neprocenjive važnosti za Krisa. Gladna mačka teška svega četiri kilograma je progutala traku od 50cm i mogla bi biti u ozbiljnoj nevolji, tri previše entuzijastična emua izazivaju haos na javnom mestu, a Kris se pojavljuje na specijalnom mačjem rođendanu.

Od ponedeljka, 14. septembar u 21:00 na Animal Planet kanalu

Bondi Vet
Bondi Vet

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.