Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave emisija na Discovery, TLC i Animal Planet kanalima

Susret sa nadljudskim moćima

Komičar Sajmon Farnabi putuje po svetu i upoznaje ljude koji tvrde da imaju nadljudske moći. Da li je tako? I da li i Sajmon može da koristi njihove moći? On se fokusira na nadljudsku snagu i upoznaje električne i magnetne ljude u Istočnoj Evropi. Potom izučava neverovatnu snagu i posećuje pleme čiji su pripadnici navodno imuni na bol i Kineza koji može da povuče auto svojom očnom dupljom. Zatim, prelazi na nadljudske umove i upoznaje šamana iz Indonezije koji ga seče žiletom bez povrede. U Rumuniji, Sajmon želi da sazna da li poznati iscelitelj Zinaida zapravo može da levitira. Konačno, ispituje i natprirodne pojave u Velikoj Britaniji kroz svet vidovnjaka i medijuma iz predgrađa.

Od petka, 18. decembra u 21:00 na Discovery kanalu

Man vs Weird.

Čudni oblici zavisnosti / Premijera

Zavisnost je nevolja ljudske rase koja se javlja u svim slojevima društva i često ostavlja trajne posledice na zavisnike i njihove najdraže. U šestoj sezoni serije „Čudni oblici zavisnosti“ još zbunjenih duša spremno je da pokaže svetu svoje uistinu nesvakidašnje ponašanje. Zavisnik od jedenja cigala, Patrik, pojeo je pola tone cigala za 12 godina, a Linda je u srećnom braku sa ringišpilom. U međuvremenu, Kevin se bori sa svojom zavisnošću od nošenja gipsanih kalupa. Melisa ne može da donese nijednu odluku bez savetovanja s vidovnjakom. Ovim zavisnicima, i mnogim drugim, biće postavljen izazov da se odupru zavisnostima i da se vrate manje štetnom načinu života.

Od nedelje, 13. decembra u 21:00 na TLC kanalu

33484_ep103_013.jpg

Stil pred porotom / Premijera

Stručnjaci za stil, Luis Ro i Preston Konrad, otkriće najgore modne zločine. Svaka epizoda nove sezone emisije „Stil pred porotom“ predstavlja jednu ženu koju je optužio rođak ili prijatelj za nezakonito kršenje mode. Modni zločini ovih žena su raznorazni – od studentkinje optužene za nepristojno razgolićavanje u kratkim šortsevima, do nemarne mame optužene za zanemarivanje stila. Porota koju čine stranci reći će svoj iskreni prvi utisak iza neprovidnog stakla. Biće osuđena na preobražaj od glave do pete koji će odraditi stručnjaci za stil. Svaka epizoda prikazuje upečatljivu i poučnu lekciju u kojoj kandidati uče kako da se oblače u skladu sa svojim telom. Pored toga, promeniće frizuru, šminku i biće podvrgnuti fizičkim zahvatima da bi kompletirali preobražaj. Na kraju će stati pred novu porotu koja će reći svoje prve utiske o novom izgledu kandidata. Kako će glasiti presuda?

Od srede, 16. decembra u 20:30 na TLC kanalu

 33764_ep104_019.jpg

Čovek, gepard, divljina

Potpuno nova serija ‘Čovek, gepard, divljina’ sledi Kima Volutera, čoveka koji živi sasvim u skladu sa svetom divljine. Kao odličan reditelj koji je odrastao u divljini, Kim živi svoj život na isti način na koji snima filmove – pomerajući granice. Koristeći zapanjujuće veštine i neverovatno znanje o životinjskom ponašanju, on ne sedi i ne čeka da snimi neke od najvećih predatora Afrike, već pridobija njihovo poverenje i bos trči uz njih. U ovoj seriji, Kim prati trag ženke geparda i njenih pet mladunaca i provodi 18 meseci živeći i trčeći uporedo s njima.

Od ponedeljka 14. decembra u 19:10 na Animal Planet kanalu

Kim Wolhuter spends much of his time living in the wild among a family of cheetahs.
Kim Wolhuter spends much of his time living in the wild among a family of cheetahs.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.