Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave emisija na Discovery, TLC i Animal Planet kanalima

Najave za emisije na Discovery, TLC i Animal Planet kanalima za period od 30. aprila do 06. maja.

PREŽIVLJAVANJE – GOLI I UPLAŠENI

Šta se dešava kada ostavite golog muškarca i golu ženu na jednom od najudaljenijih delova sveta gde ekstremni uslovi nisu njihova jedina briga? Par može da ponese samo jednu stvar sa sobom, mora doći bez i jednog odevnog predmeta i pokušati da preživi 21 dan. Ovi besramni i hrabri parovi upoznaće jedni druge i svoju novu okolinu vrlo brzo, što će ih navesti da preispitaju sve što misle da znaju o svojim veštinama opstanka, kao i o svojim instinktima.

U petak, 6. maja u 20:00 na Discovery kanalu

Discovery Channel

Ljubav, požuda ili beg / Premijera

Stejsi London se vraća da pomogne ženama sa modnim problemima. Stilski guru rešava niz modnih dilema na brz, energičan i efikasan način. Svaka epizoda prati dve žene koje tragaju za stilom koji bi im najviše odgovarao. Videćete instruktorku gimnastike koja želi da bude uzor svojim učenicima, ali čiji bezličan stil šalje pogrešnu poruku. Upoznaćete i 33-godišnju asistentkinju koja ljubavlju prema sjaju i šarenilu prikriva svoj strah od starenja i samohranu majku čiji seksi stil posramljuje njene dve kćerke. Pomažući klijentima da pronađu svoj idealan stil, Stejsi pokušava da ih navede da istaknu svoju unutrašnju lepotu kako bi njihov spoljašnji izgled bolje oslikavao ono što zaista jesu.

Od utorka, 3. maja u 20:00 na TLC kanalu
TLC

 Venčanica iz snova / Premijera

„Venčanica iz snova“ vraća se sa trinaestom sezonom punom iznenađenja, slavnih gostiju i radosnih nevesta. Pogledajte kako se odvija posao u prvom salonu venčanica na svetu, Klajnfelds brajdalu na Menhetnu. Delom emisija o modi, delom priča o nevestama, a delom porodična terapija, ova serija otkriva prepreke koje osoblje salona svaki dan mora da prevaziđe kako bi isporučili savršene haljine na vreme za veliki dan. U ovoj sezoni, Šeril jedino zna kako ne želi da izgleda njena venčanica. U međuvremenu, Majk ’Situacija’ Sorentino dolazi u Klajnfeld kako bi pomogao sestri Melisi da pronađe venčanicu. Međutim, Majk i njegova braća privući će svu pažnju. Osim toga, buduća mlada Ešli oduševljena je cvetnom venčanicom koju je dizajnirala Pnina Tornaj. Neće biti lako, možda će biti čak i suza, ali ove žene traže najvažniju haljinu koju će ikada kupiti.

Od utorka, 3. maja u 12:00 na TLC kanalu
TLC

SEOSKI VETERINARI / PREMIJERA

Džejms i Entoni se vraćaju sa još neobičnijim pričama o brizi životinja u Beriju, Šoalheven Hedsu i Dolini kengura na jugu Novog Južnog Velsa. Na klinici kojom zajedno upravljaju, u malom australijskom gradu, leče širok spektar pacijenata, od običnih mačaka, pasa i domaćih životinja do egzotičnih ljubimaca i lokalnih divljih životinja, poput mravljih ježeva išećerna torbarska veverica. Oni leče čak i sopstvene ljubimce, što dovodi do raznovrsnih izazova. Atmosfera na klinici se zahuktava kada tim u svoje redove primi hrabrog Krisa, koji stiže pravo sa fakulteta, dok Džejmsa čekaju raznovrsni i veoma uzbudljivi novi slučajevi. Životinje, praksa i ljudi zauzimaju centralno mesto u serijalu koji prikazuje seoski način života u Australiji u svom njegovom pernatom, krznenom i krljušnom sjaju.

Od srede 4. maja u 21:00 na Animal Planet kanalu

Village Vets

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.