Najava izložbe “Svet mojim očima“

0

Deca iz Prihvatilišta za urgentnu zaštitu zlostavljane dece će 10. avgusta predstaviti neobične skulpture od reciklažnog materijala na izložbi „Svet mojim očima“. Izložba će biti postavljena u klubu Gavez, Ada Ciganlija broj 281 od 14 do 21 časova. Otvaranje izložbe u prisustvu dece je u 19 časova.

Karakter događaja: Humanitarna izložba skulptura od reciklažnog materijala

Naziv: „Svet mojim očima“

Mesto: Klub Gavez, Ada Ciganlija br. 281

Datum: četvrtak, 09. avgust 2017. godine

Vreme: 19:00 časova

Detalji: Ulaz slobodan

Svet je šaren. Dinamičan. Promenljiv. Cvrkutav. Razigran. Svet je mračan. Tih. Opasan. Velik. Nepredvidljiv. Šta vi vidite kada zatvorite oči? Da li je svet šaren ili mračan? Deca iz Prihvatilišta su kroz seriju od osam radionica kreirala jedinstvene i neobične skulpture koje oslikavaju svet njihovim očima. Šaren. Ili mračan. Proverite.

Izložba je nastala u okviru projekta “Upotrebi neupotrebljivo” koji je sufinansiran iz budžeta Republike Srbije – Ministarstva kulture i informisanja. Projekat sprovodi beogradski CEPORA – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine (www.cepora.org), koji svojim aktivnostima već šest godina doprinosi pozitivnom razvoju dece i omladine i nosilac je brojnih projekata iz ove oblasti.

Kontakt osoba: Lidija Bukvić, programski direktor, lidija.bukvic@cepora.org, 060.56.89.421

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend