Najave Srbija

Najava akcije „ČUTI I RAZUMETI 2015.“

Povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba, koja se održava poslednje nedelje septembra, kompanija Audiovox u saradnji sa Kancelarijom NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra II, Turističkom organizacijom Beograda i ostalim prijateljima, priprema program i druženje sa poznatim ličnostima za decu sa oštećenim sluhom, u okviru akcije pod nazivom “Čuti i razumeti”.

unnamed (2)Pre tri godine Audiovox je prvi put pokrenuo društveno odgovornu akciju pod nazivom Čuti i razumeti a do sada su je pored stručnjaka iz ove oblasti podržali i Ivan Ivanović, Vlado Georgiev, Inspektor Blaža, odbojkašice, Željko Vasić i mnogi drugi. Oni su svojim prisustvom i javnim uticajem želeli da skrenu pažnju na decu sa oštećenim sluhom i na njihove probleme sa željom da se kao ravnopravni članovi integrišu u naše društvo.

Druženje se organizuje 23. septembra kada će za decu sa oštećenim sluhom biti realizovanposeban program obilaska grada. Od 11 časova deca će se uputiti na razgledanje gradaturističkim autobusom sa otvorenim krovom a zatim će od 13 časova uslediti poseta Dvorskom kompleksu na Dedinju, gde će imati prilike da upoznaju NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra i Princezu Katarinu.

Svetska nedelja gluvih i nagluvih osoba ima dugu tradiciju i sa kontinuitetom se održava jednom godišnje počev od 1958. godine.

Više informacija o ovoj akciji na  www.cutiirazumeti.com

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.