Najave Srbija

mts Noć Reklamoždera 2015 – događaj za sve ljubitelje reklama i svetske kreativnosti

Pred nama je nova, uzbudljiva, zabavna, egzotična i kreativna – mts Noć Reklamoždera. Noć čijim idejama aplaudiraju milioni ljudi širom sveta. Jedinstvena “LA NUIT DES PUBLIVORES!”.
 
Smestite se udobno u svoju fotelju, u Sava Centru, 28. novembra, u 20.30h i uživajte u visečasovnoj selekciji najkraćih filmova. Zabavite se uz originalni i umetnički program koji je prikazan s velikim uspehom u preko 150 svetskih metropola. Za vas ga je i ove godine odabrao Jean Marie Boursicot, vlasnik najveće reklamoteke na svetu “Cinemateque JMB”.

plakat NR 2015 mediji

Kao podršku domaćoj kreativnisti, organizatori ostaju odani tradicionalnom glasanju publike za “NAJpopularniju reklamu – TOP 31”.

Glasanje za najpopularniju reklamu počinje 2.novembra, a svoj glas za omiljenu reklamu možete dati na sajtu Noć reklamoždera. Proglašenje pobednika i najbolje reklame, prema izboru publike, tradicionalno će se održati na otvaranju mts Noći Reklamoždera 2015, 28.novembra u Sava Centru.

Prijatelji ove manifestacije su Institut za istoriju oglašavanja (IIO) i International Advertising Association (IAA).

KARTE za ovu jedinstvenu NOĆ, mix svetskih reklama, muzike i vedre atmosfere su u prodaji na Blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a.
 
Cena ulaznica:

od 28.10 do 18.11, u pretprodaji – 600 rsd,
od 18.11 do 28.11, u prodaji – 800 rsd.
 
mt:s Noć Reklamoždera, Noć na koju se čeka godinu dana, Noć koja se pamti, Noć u kojoj se sanja otvorenih očiju!

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.