Najave

Microsoft NGO Connection Day u Nišu

Techsoup Balkans u saradnji sa kompanijom Microsoft i lokalnim partnerima, Fondacijom Dokukino i Trag fondacijom, organizuje konferenciju Microsoft NGO Connection Day 2015, koja će biti održana u četvrtak, 3. decembra, u Nišu, Deli centar, (Davidova 2), od 12 do 17 časova. Microsoft Connection Day 2015 osmišljen je kao jednodnevni događaj, namenjen organizacijama civilnog sektora, koje su registrovane u Srbiji, i koje su zainteresovane da unaprede svoj uticaj na društvo, efikasnom primenom najnovijih tehnologija u svakodnevnom radu.

MS_NGO_2015

Cilj ovog događaja je pružanje mogućnosti organizacijama civilnog sektora da upotrebom Microsoft licenciranih programa i rešenja same stvore uslove za postizanje najefikasnijih i najboljih mogućih rezultata u sferama u kojima čine dobrobit za zajednicu u kojoj su formirane. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa značajem korišćenja informaciono-komunikacionih tehnologija za ostvarivanje svojih ciljeva, kao i softverom i tehnološkim rešenjima koje im kompanija Microsoft besplatno nudi u okviru svog Programa softverskih donacija.

Na samom događaju će biti prezentovan i Techsoup Balkans program donacija softvera, kao i drugi vidovi podrške i umrežavanja. Događaj je prevashodno namenjen udruženjima koja do sad nisu imala ovakvu vrstu podrške. Organizacije civilnog sektora u Srbiji mogu aplicirati za donacije Microsoft softvera i cloud rešenja, a više detalja o načinu prijave mogu naći na linku http://www.microsoft.com/nonprofits

Svake godine više od 70.000 organizacija iz više od 110 zemalja sveta koristi ovaj program.

Organizacije koje su zainteresovane da prisustvuju Microsoft događaju, mogu se prijaviti na e-mail vjekoslav@tragfondacija.org, do 30. novembra 2015. godine, do 12 časova. Usled ograničenog broja mesta prijave treba poslati što pre.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje