Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Merlin će održati i drugi koncert 25. oktobra!

Iako je do nastupa Dina Merlina u Kombank Areni ostalo još mesec dana, sve karte za koncert 24. oktobra su već rasprodate. Zbog velikog interesovanja publike iz Srbije, ali i okruženja, Dino Merlin će, na radost svih fanova, održati i drugi koncert u Areni, 25. oktobra. Iako se o tome spekuliše, trećeg koncerta, kao pre četiri godine, kada je oborio rekord najveće beogradske dvorane, ove godine neće biti.  Svi koji nisu uspeli da na vreme obezbede svoju ulaznicu za 24. oktobar, karte za drugi koncert mogu nabaviti na nekoj od prodajnih lokacija Eventima.

Nakon rasprodatog spektakularnog koncerta na stadionu Koševo u Sarajevu na kojem je prisustvovalo preko 70.000 posetilaca, Dino Merlin dolazi u Beograd, u najveću dvoranu u Srbiji – Kombank Arenu.

Koncert je zakazan za 24. oktobar, a ovo će biti prvi nastup balkanske zvezde u Beogradu nakon novembra 2011. godine kada je tokom tri noći u istoj areni okupio preko 60.000 posetilaca iz cele Srbije.

“Čini mi se kao da je moj posljednji beogradski nastup bio jučer, a ne prije gotovo četiri godine. Sjećanja na te tri večeri su tako jaka i živa da sam novi nastup u Beogradu odgađao misleći da je prerano, a prošle su godine.” – Dino Merlin

On je sa svojim bendom u proteklih 12 meseci održao brojne koncerte predstavljajući aktuelni album Hotel Nacional. Nastupao je od Sjedinjenih Država i Kanade preko Skandinavije, Holandije, Austrije do Makedonije, u velikim koncertnim dvoranama i arenama, rušeći rekorde posećenosti i priređujući svaki put vrhunski šou i svaki put iznova oduševljavajući publiku.

“Nakon mog četvrtog velikog koncerta u Sarajevu prošlog mjeseca, sa još većim nestrpljenjem očekujem svoj četvrti koncert u Beogradskoj areni i susret sa mojom publikom.” – Dino Merlin

Organizator beogradskog koncerta je Digi Media koja najavljuje puštanje karata u prodaju od 17.08.2015. po sledećim cenovnim kategorijama:

Fan Pit – 2200 din.
Parter – 2000 din.
VIP Tribina – 2500 din.
Nivo 200 – 2200 din.
Nivo 400 – 1800 din

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.