Najave Srbija

Mercator Centar Novi Sad vas poziva na proslavu svog 8. rođendana

Osmi rođendan Mercator Centra Novi Sad biće obeležen spektakularnim nastupima poznatih balkanskih pop i džez ikona, kao i sjajnim pratećim programom, zabavnim igrama i animacijama za sve članove porodice. Kao šlag na torti čekaju vas i neverovatni popusti, akcije i posebne ponude u radnjama.

Proslava će biti upriličena za vikend, 22. i 23. avgusta, kada sve posetioce ovog centra očekuju posebna sniženja na širok asortiman proizvoda i brojne animacije u samom centru. U nedelju, 23. avgusta, u 19 časova, posetioce centra će zabaviti jedan od najboljih džez virtuoza Vasil Hadžimanov.

Vasil Hadzimanov
Vasil Hadzimanov

Radnje u Mercator Centru Novi Sad su ove godine posebno slavljenički raspoložene, pa su pripremile i odlične popuste, koji idu i do 70 odsto. Tako će rođendanski vikend biti prava prilika da, pored dobre zabave, obezbedite sebi komade odeće, obuće i aksesoara, ali i igračke za decu, kozmetiku, knjige, proizvode za domaćinstva, a sve to po vrlo povoljnim cenama.

Bilbord-MC-NS-4x3-m---3 (1)

Uz vrhunske muzičare dobra zabava je zagarantovana, a šoping sa posebnim popustima sigurno je dodatan razlog da budete deo naše slavljeničke priče.

Čekamo vas!

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.