Najave Srbija

MasterCard vas vodi u Diznilend

Do povratka u đačke klupe ostalo je još nekoliko dana. Tim povodom, kompanija MasterCard pripremila je specijalno iznenađenje, koje očekuje sve korisnike MasterCard i Maestro kartica. U saradnji sa lancima supermarketa Idea i Merkator, DexyCo-om i knjižarom Vulkan, uz transakciju označenih proizvoda koja bude plaćena MasterCard ili Maestro karticama, na kasi se na poklon dobija igračka Čupko.

MasterCard vas vodi u Diznilend

Nakon preuzimanja poklona, svi vlasnici Čupka, mogu posetiti oficijalnu Facebook stranu MasterCard-a, na kojoj će biti organizovan foto konkurs „Moj ljubimac Čupko“ sa atraktivnim nagradama. Potrebno je poslati kreativnu fotografiju sa Čupkom, čime se ulazi u izbor za osvajanje magičnog puta u Diznilend u Parizu, kao i drugih vrednih nagrada. Trodnevni aranžman u Diznilendu uključuje prevoz i smeštaj u luksuznom Disneyland® hotelu sa pet zvezdica, besplatan ulaz u Diznilend tokom boravka, kao i druge neprocenjive pogodnosti. Konkurs će biti otvoren do 30. septembra.

Akcija važi za kupovinu proizvoda iz školskog programa u odabranim trgovinama Idea i Merkatora, za kupovinu Vulkančić knjiga, kao i za bilo koju kupovinu u DexyCo prodavnicama.

Promotivni period traje do 16. septembra u Idea, Merkator i DexyCo prodavnicama, u Vulkan knjižarama aktuelan je do 30. septembra ili dok traju zalihe.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.