Najave Srbija

Masimo Savić oduševio publiku na prvom novogodišnjem koncertu u „Sava centru”

Masimo Savić je sinoć održao prvi od dva novogodišnja koncerta u Beogradu, pred rasprodatim „Sava centrom”. Zbog velikog interesovanja, šarmantni pevač prepoznatljivog glasa, večeras će održati i drugi koncert – za koji je ostalo malo karata.

(Fotografija: Koncert Massima Savića, 2017; „Sava centar”)

Miljenik Beograđana je sinoć podigao temperaturu u hladnom gradu, pa se „Sava centrom” prolomio gromoglasan aplauz na prve taktove pesme „Bilo gdje”. Nakon toga, ređali su se i ostali hitovi – „Sjaj u tami”, „Iz jednog pogleda”, „Stranac u noći”, ali i Masimova najnovija pesma „Neka ti plove brodovi”.

Masimo je publiku podsetio i na velikog Arsena Dedića, „hodajuću enciklopediju svega”, kako ga je nazvao i otpevao njegovu, sebi najdražu, pesmu „Da mogu”.

Publika je pevala horski, a Masimo i bend su zvučali harmonično i uigrano. Puni energije, koju su međusobno prenosili, imali su odličnu interakciju sa publikom. Nakon što se Masimo oprostio sa posetiocima i zahvalio na neverovatnom doživljaju, aplauzom su mu dali do znanja da još ne nameravaju da se oproste od svog omiljenog pevača. Tako se Masimo čak dva puta vraćao na bis i doveo atmosferu do kulminacije. Publika je napustila „Sava centar” prepuna utisaka, koje će pretočiti u lepa sećanja.

(Fotografija: Koncert Massima Savića, 2017; „Sava centar”)

Večeras se očekuje još jedan spektakularan koncert, a oni koji još uvek nisu kupili karte, mogu to da učine na svim prodajnim mestima „Eventim-a” ili na blagajni „Sava centra – dok karte ne budu rasprodate. Pa… zato požurite!

Pogledajte spot pesme „Neka ti plove brodovi”:

(Fotografija: Koncert Massima Savića, 2017; „Sava centar”)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.