Najave Srbija

„Mađioničarski trikovi“ Džulijusa Dina na sceni Spark.me konferencije

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, a koja se organizuje pod generalnim sponzorstvom kompanije m:tel i to po prvi put u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, objavio je ime novog govornika konferencije Spark.me 2019. U pitanju je Džulijus Din (Julius Dein), jedan od najpopularnijih mađioničara na svetu koji je za samo tri godine uspeo da izgradi online publiku od preko 20 miliona pratilaca.

Mađioničarski trikovi koje izvodi uz veliku dozu humora i otkrivajući nove svetske destinacije, Dina su učinili pravom internet senzacijom. Tragajući za dobrim pričama i novom publikom, Din je posetio više od 20 zemalja i radio sa nekim od najvećih zvezda sveta kao što su Drejk, Post Malone, Šon Mendez i mnogi drugi. Na Spark.me konferenciji pričaće o tome na koji način je uspeo da probudi interesovanje za mađioničarske trikove među svetskom publikom, kao i na koji način su mu društvene mreže i digitalni marketing pomogli u tome.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena sledećih govornika: Andrew Keen (autor bestselera „Kult amatera – kako Internet ubija kulturu“ i jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih komenatora digitalne revolucije na svetu), Anab Jain (TED govornica, dizajnerka, filmska producentkinja, i suosnivačica Superflux, svetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svet budućnosti), Peter Shankman (autor pet biznis bestselera, ekspert u oblasti iskustva kupaca i serijski preduzetnik; dnevne novine „The New York Times” su ga opisale kao „rok zvezdu koja zna apsolutno sve o društvenim medijima”), Brooke Saward (osnivačica i urednica jednog od najpopularnijih blogova o putovanjima na svetu – World of Wonderlust, uz pomoć kojeg je izgradila publiku koja na online kanalima broji preko 1,2 miliona), Jeremiah Owyang (suosnivač Kaleido Insights i svetski autoritet za razvoj programa koji pospešuju inovativnost korporacija), Tom Goodwin (potpredsednik i direktor inovacija u Zenith Media, jednoj od najvećih advertajzing agencija na svetu), Sam Conniff Allende (višestruko nagrađivani preduzetnik koji je osnovao 10 uspešnih kompanija zasnovanih na principima društvenog preduzetništva i autor bestselera), Brian Fanzo (osnivač kompanije iSocialFanz, u okviru koje radi na razvoju i implementaciji inovativnih digitalnih strategija za kompanije kao što su Dell, EMC, Adobe, IBM, UFC, Applebees i SAP), Lars Silberbauer (potpredsednik Viacom Digital Studios, odeljenja Viacoma koje je zaduženo za kreiranje i distribuciju digitalnog sadržaja nekih od globalnih lidera u industriji zabave, kao što su MTV, Nickelodeon i Comedy Central) i Cate Murden (osnivačica PUSH, konsultantske kuće čija praksa je utemeljena na istraživanju ljudskog ponašanja). U narednim danima će biti objavljena imena ostalih govornika.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.