Najave

Letnji turnir u malom fudbalu „Daj gol“

Letnji turnir u malom fudbalu „Daj gol“ – glavna nagrada sređivanje terena u kraju

adidas i Đak Sport pružaju mogućnost gradskim ekipama da se pokažu u malom fudbalu

#BETHEDIFFERENCE #DAJGOL
#BETHEDIFFERENCE
#DAJGOL

Po prvi put u Srbiji #BETHEDIFFERENCE fudbalska revolucija menja igru iz korena, a adidas donosi novu igru u krajeve grada koji su poznati po punim terenima i dobrim igračima fudbala. adidas i Đak Sport organizuju turnir u malom fudbalu na teritoriji Beograda pod nazivom „Daj gol“. Dovoljno je okupiti tim od 3 igrača i prijaviti svoju ekipu putem www.facebook.com/djaksportskaoprema ili u odabranim Đak prodavnicama u Beogradu.

Prijave traju do 19.07.2015, a kvalifikacije se održavaju 21.07. u 18 časova na terenu O.Š. „Kralj Petar Prvi“ (kralja Petra Prvog br. 7) i 23.07. u 18 časova na terenu O.Š. „Janko Veselinović“ (Umčarska 2, Voždovac).

X i Ace
X i Ace

Najbolje ekipe naći će se na velikom finalu 25. jula u 19 časova na terenu Partizana na Kalemegdanu. Svi koji vole i igraju fudbal sa svojom ekipom, imaju mogućnost da postanu lokalni heroji: pobedničkom timu adidas i Đak Sport uređuju teren za mali fudbal u kraju u kome žive, a prva tri tima na turniru dobijaju godišnje pretplatne karte za utakmice FK Partizan ili FK Crvena zvezda, po izboru.

#BETHEDIFFERENCE

#DAJGOL

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.