Najave Srbija

Kraljevi rezbarije

Petkom, od 30. oktobra do 11. decembra, u 21:00h

Vreme je da upoznate prave profesionalce iz Kanade koji rezbare motornom testerom, oni transformišu debla uneverovatna umetnička dela! Kraljeve rezbarije prati tim eksperata koji pretvaraju sirovo drvo u jedinstvene umetnine prepune detalja za vlasnike spektakularnih koliba čiju ste izgradnju viđali u seriji Kraljevi drveta.

VE Kraljevi rezbarije 1

Već poznat tim ljudi iz serije Kraljevi drveta postavlja težak zadatak timu najboljih rezbara motornom testerom kako bi stvorili upečatljive i potpuno unikatne komade za njihove najprestižnije klijente – komade koji će na kraju biti predstavljeni kao krunski dragulj neke od zadivljujućih koliba na svetu. Pogledajte kako iz komada drveta nastaju pred vašim očima  ogromni orlovi, medvedi, prestoli u obliku zmajeva i još mnogo toga.

Kao najbolji rezbari na svetu, Kraljevi rezbarije znaju svaki detalj o predmetu koji rezbare – od broja pera u ptičijem krilu do tačnog ugla pod kojim se kandže medveda savijaju. Svaka od neverovatnih rezbarija dolazi uz jedinstvenu priču; imaćete detaljan uvid u preciznost pri radu koja je neophodna da bi se stvorile raznovrsne skulpture. Ulozi su visoki jer se šarenoliki tim rezbara motornom testerom udružuje da bi stvorili rezbarije dostojne muzeja – koje uz to moraju i da impresioniraju zahtevne klijente.

Suočeni sa skoro nemogućim rokovima, zahtevnom klijentelom, promenama u poslednjem trenutku i egom na radnom mestu, Kraljevi rezbarije neće stati ni zbog čega! Zakoračite u ovaj jedinstveni svet rezbarije i zapanjujućih umetničkih dela koji oni stvaraju uz zvuk  motornih testera.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.