Koncert klasične gitare/Meksička umetnica Rosa Maria Robinson

0

Robinson je jedan od muzičara koji predstavljaju projekat Como agua que fluye (Kao voda koja teče), koji u svom repertoaru ima različite meksičke kompozitore. Pored samog koncerta, projekat podrazumeva i razne anegdote iz svakodnevnog života umetnika koje ovaj prepričava na sceni, sa ciljem da na taj način Mekisko predstavi i približi publici. Projekat je podržan od strane Nacionalnog fonda za kulturu i umetnost Meksika.

unnamed
Robinson je prepoznatljiva po izrazitoj ekspresivnosti na sceni, strasti ka španskoj gitari i ljubavi prema svojoj zemlji, koje prenosi i na publiku. Govori španski, italijanki i engleski, tako da anegdote koje prepričava publici mogu biti na na nekom od ta tri jezika.

U nastavku je link za oficijalni sajt umetnice, na kome se možete detaljnije informisati o njenoj biografiji: http://rosamariarobinson.net/, a na njenom YouTube kanalu možete i poslušati neke od kompozicija koje izvodi.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend