Kompanija Vega IT najavljuje “Umbraco Roadshow Novi Sad“

0

Kompanija Vega IT Sourcing organizuje internacionalnu konferenciju “Umbraco Roadshow Novi Sad” koja će se održati u ponedeljak 8. aprila od 17.30 časova u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Novom Sadu (Ulica dr Zorana Đinđića 1).

Novi Sad  je prva stanica na evropskoj turneji (pored Barselone, Varšave i Lisabona). Na konferenciji će biti četiri predavanja i sva će biti na engleskom jeziku. Pored dva strana predavača – Demijan Piters i Kalum Vajt, svoje iskustvo podeliće i Nevena Nikolić, Digital director, Vega IT i Nikola Živković, Team lead, Vega IT.

Učešće na konferenciji je besplatno.

Prijave su otvorene do petka 5. aprila do kraja dana.

Detaljnija agenda događaja:

17.00 – Prijava

17.30 – Dobrodošlica

17.35 – “Magically Integrating Data Into Umbraco” – Demijan Piters

18.30 – “What’s new with Umbraco” – Kalum Vajt

19.00 – Pauza

19.30 – “Infinitely possible realities with Umbraco” – Nevena Nikolić

20.00 – “Monkey Brain Business – How to Fight Anxiety, Ego and Overburn” – Nikola Živković

20.30 – Svečano zatvaranje

***

Vega IT Sourcing DOO je jedna od retkih IT kompanija u potpunosti u domaćem vlasništvu. Osnovana je 2008. Godine sa sedištem u Novom Sadu. Kompanija se bavi razvojem softverskih proizvoda i uspešno posluje na tržištima Velike Britanije, Švajcarske, Nemačke, Belgije i Holandije. Briga o zajednici u kojoj posluju je nešto na šta su posebno ponosni jer smatraju da je u osnovi stabilnog i jakog biznisa, snažna i razvijena društvena zajednica. Njihova vizija je stvaranje uspešne kompanije, čiji uspeh i bogatstvo će im omoguti da svet oko sebe učine boljim mestom za život.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend