Kids Fest u Budvi: – Koje je boje tvoj film?

0

Budva čak i s jeseni nastoji da održi aktivan kultrni život. Ove godine će se po prvi put održati od 22. do 28. oktobra pod sloganom Koje je boje tvoj film?. Tako će posjetioci bioskopa Cadmus Cineplex imati priliku da uživaju u filmovima iz Švedske, Norveške, Danske, Francuske i SAD-a. Među ostvarenjima koja će biti prikazana biće priče o neobičnim prijateljstvima, igrani filmovi sa svjetskih festivala, dokumentarci o prirodi, uzbudljive avanture, kao i animirani 3D filmovi.

Na festivalu će biti prikazana najkvalitenija filmska ostvarenja iz cijelog svijeta za djecu predškolskog i školskog uzrasta: igrani, animirani i dokumentarni, 3D filmovi. Većina filmova je sinhronizovana tako da će mališani moći zaista da uživaju.

kids

Bioskop Cadmus Cineplex će u saradnji sa distributerskom kućom Megacom film, te Mega Prometom, Komercijalnom Bankom Budva i ToyLandom, kao i sa prijateljima Festivala Turističkom organizacijom Opštine Budva i JP Mediteran reklame, za djecu prirediti i sjajnu zabavu u okviru Cadmus kreativne radionice, gdje ih čeka puno prijatnih iznenađenja i dobro osmišljen program za decu.

Dnevno će biti prikazano 4 do 5 filmova u dvije bioskopske sale. Filmovi iz ponude su namenjeni uzrastima između 4 i 15 godina.

Cijena ulaznica: Individualne 2D – 1,90€ Organizovane 2D – 1,40€ Individualne 3D – 2,90€ Organizovane 3D – 2,40€

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Neparni element u ljudskom sistemu, fabrička ili genetska greška koja se nikako ne uklapa u svjetski poredak zabluda i laži.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend