Kejt Murden, novonajavljena govornica ovogodišnje Spark.me konferencije

0

Kejt Murden (Cate Murden), osnivačica PUSH, konsultantske kuće čija praksa je utemeljena na istraživanju ljudskog ponašanja i koja sa klijentima kao što su Google, Facebook, Twitter, Yahoo, Saatchi & Saatchi, Havas, IMG, HSBC, Sainsburys i Vice radi na kreiranju produktivnijih i zdravijih radnih okruženja, govoriće na konferenciji Spark.me, najavio je organizacioni tim jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi. Spark.me će se održati 25. i 26. maja, po prvi put u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu.

Murdenova se, nakon uzbudljive karijere u medijskoj industriji, koja je trajala skoro dve decenije, uzdigla do pozicije direktorke za partnerstva u jednoj od najvećih i najuspešnijih medijskih agencija u Londonu. Međutim, ovako zahtevna karijera je uzela danak i Murdenova je, zbog akumuliranog stresa, bila primorana da napusti posao. Uspela je da prebrodi izazovan period koji je bio pred njom, a onda je svoje lično iskustvo pretočila u biznis i osnovala konsultantsku kuću PUSH, kako bi pomogla organizacijama da pomognu svojim zaposlenim da bolje planiraju svoje vreme i izađu na kraj sa izazovnim i stresnim poslovnim zadacima. Murdenova smatra da organizacije u kojima radimo mogu ujedno biti i uzrok i rešenje ovakvih problema. Stoga, njena misija je da pomogne zaposlenima, timovima i organizacijama da rade bolje – da obavljaju posao uz manje stresa, manji osećaj preopterećenosti, manje nepotrebnih troškova, i u krajnjem, više profita. Koristeći kombinaciju kvalitativnih i kvantitativnih istraživačkih moda, PUSH nastoji da razumije način na koji kompanije funkcionišu i da uredi sistem tako što će za krajnji cilj imati rasterećenije i zadovoljnije zaposlene sa jedne strane, i veću produktivnost i dobit sa druge.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena dva ovogodišnja govornika – u pitanju su Anab Jain (TED govornica, dizajnerka, filmska producentkinja, i suosnivačica Superflux, svetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svijet budućnosti) i Jeremiah Owyang (suosnivač Kaleido Insights i svetski autoritet za razvoj programa koji pospešuju inovativnost korporacija). U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju Spark.me 2019 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije – www.spark.me. Cena karte je 300€, ali zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 200€ do 14. aprila. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cena iznosi svega 50€. Cena karte uključuje pristup svim predavanjima (25. i 26. maja), startap takmičenju (25. i 26. maja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osveženje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. maja). Cena karte ne uključuje troškove prevoza i smeštaja. Kupljene karte se mogu naknadno preneti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend