KAKO OPLJAČKATI BANKU UZ RITAM MUZIKE?

0

Predstavljamo prvu bioskopsku najavu za akcionu komediju: VOZAČ

Baš poput svog neobičnog imena, Bejbi je jedinstven u svom poslu: ne postoji bolji i brži vozač kada je u pitanju beg sa mesta zločina. Dok njegova ekipa pljačka banke, Bejbi sedi za volanom svog automobila, strpljivo čekajući kolege pre nego što se svi zajedno bace u beg, ispunjavajući „slobodno“ vreme slušanjem raznovrsne muzike preko svojih slušalica. Ovog leta u bioskope stiže zabavan akcioni film VOZAČ, a mi vam predstavljamo prvu bioskopsku najavu za film.

Bejbi je mlad i talentovan vozač automobila koji služe za beg nakon pljačke. Međutim, kada upozna devojku svojih snova, Bejbi u novom poznanstvu vidi priliku za beg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Bejbi mora da se suoči sa stvarnošću – pljačkom unapred osuđenom na propast koja će da zapreti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

Film VOZAČ režirao je Edgar Rajt. U svojoj novoj akcionoj komediji okupio je ekipu predvođenu oskarovcima Kevinom Spajsijem i Džejmijem Foksom, dobitnikom nagrade Zlatni globus, kao i mladim filmskim zvezdama Anselom Elgortom i Lili Džejms.

Akciona komedija VOZAČ inspirisana je muzičkim spotom „Blue Song“ elektronske družine Mint Rojal kojeg je sam Rajt i režirao, a u kojem Noel Felding glumi velikog ljubitelja muzike koji je i vozač pljačkašima banaka. Ovo je prvi film u karijeri Edgara Rajta koji je u potpunosti snimljen u SAD-u.

Film VOZAČ u domaće bioskope stiže 24. avgusta!

Baby Driver

Baby Driver

Bioskopska najava: https://www.youtube.com/watch?v=MJoIzvHtVus

Oglašavanje

O autoru

Jelena Radović

Marketing ekspert i konsultant. Sociolog. Edukator. Predavač. Skriboman. Kreativac. Vlasnica i direktorka marketinške agencije "Pasaz". i Doma za stare "Alta Vista" u Beogradu. Vesela i srećna žena. Sve ostalo je samo nadogradnja.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend