Najave Srbija

Jubilarni deseti Supernatural Festival održaće se u Košutnjaku

Subota 23. april, prostor kod Hajdučke česme, od 10 – 22h

Supernatural Festival ove godine slavi deset godina postojanja i biće održan 23. aprila na prostoru Hajdučke česme u Košutnjaku, sa početkom u 12h. Posetioci će biti u prilici da uživaju u čistom vazduhu, suncu, zelenilu i muzici na „Supernatural pikniku“ koji spaja ekologiju sa zabavom. Ulaz na festival je besplatan.

SN pinkink 2016 genericki, FINAL

Jedinstveni festival u prirodi, Supernatural, već deset godina okuplja ljude svih uzrasta, a bavi se ekološkim temama i uopšte zdravim načinom života. U fokusu „Supernatural piknika“ ove godine su organska pijaca i muzički program koji će trajati od podneva do 22h.  

Želja organizatora je bila da se jubilarno deseto izdanje održi u Košutnjaku, gde je prvi Supernatural festival održan 2007. godine, sa idejom da se posetioci upoznaju sa međunarodnim danom Planete Zemlje i ekološkim vrednostima. Naredna tri izdanja Supernatural festivala održana su na prostoru Hajdučke česme. Godine 2011. Supernatural se seli u Botaničku baštu Jevremovac, a tokom 2012 – 2015. godine Supernatural je okupljao više hiljada posetilaca u Supernatural parku na Adi Huji.  

I ove godine, posetioci imaju priliku da se druže, uživajuju u dnevnom svetlu i prirodi. Subotu 23. april rezervišite za veliki Supernatural piknik!


Više informacija možete pronaći na:

www.supernatural.rs 

www.facebook.com/supernaturalfestival

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.