Jesenja nedelja mode u Crnoj Gori

0

Crna Gora se već priprema za Montenegro Carling fashion week koji će se održati 18. Novembra u Podgorici.

Zaštitna lica biće Nikšićanke Anja Zvicer i Marija Mićunović kao i Podgoričanka Milica Pejović, saopštili su iz Nacionalne modne komore.

Naslovnu fotografiju radio je Danilo Novović, za šminku i frizuru je zadužena Ljubica Bulatović uz podršku 2N Studia. Od osnivanja Nacionalne modne komore, čiji je cilj ostvarivanje saradnje sa drugim nedjeljama mode, održano je nekoliko revija dizajnera iz regiona u Crnoj Gori, a pružena je prilika i domaćim kreatorima da se predstave u drugim državama, pa će uskoro Lazar Ilić imati reviju u Kini, a Nada Koljenšić na Serbia Fashion Weeku.

Učešće na Carling Fashion Weeku za sada su potvrdili srpski dizajneri Igor Todorović i Boško Jakovljević, kao i crnogorske kreatorke Sanja Bobar, Ivana Murišić i Marta Miljanić.

Takođe, biće održane revije brendova Antony Morato i Mavi.

Jesenja nedjelja mode će biti održana na nekoliko lokacija, odnosno u Podrumu Vina Šipčanik Plantaže, Delta Cityju, kao i drugim lokacijama u gradu

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Neparni element u ljudskom sistemu, fabrička ili genetska greška koja se nikako ne uklapa u svjetski poredak zabluda i laži.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend