Najave Srbija

Jedna od najpoznatijih travel blogerki govornica predstojeće Spark.me konferencije!

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, i koja se po prvi put organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je objavio ime novog govornika konferencije Spark.me 2019 – Bruk Savard (Brooke Saward). Savardova je osnivačica i urednica jednog od najpopularnijih blogova o putovanjima na svetu – World of Wonderlust, uz pomoć kojeg je izgradila publiku koja na online kanalima broji preko 1,2 miliona.

Savardova je svoj blog o putovanjima započela 2012. godine kada je odlučila da kupi kartu u jednom pravcu za Evropu i posveti se ostvarenju svog sna – da obiđe sve delove sveta. Danas je World of Wonderlust jedan od najpopularnijih blogova o putovanjima, poznat po korisnim savetima o putovanjima, inspirativnim fotografijama i pričama o manje poznatim destinacijama. Savardova je takođe autor knjige World of Wonderlust koja predstavlja kolaž onog najboljeg što njen blog može da ponudi.

Kao neko ko je proveo poslednjih sedam godina putujući sam, i ko je pri tome obišao preko 80 zemalja sveta, njene avanture su objavljivane u poznatim svetskim časopisima kao što su Elle, Cosmopolitan, Luxury World Traveler i mnogi drugi. Savardova posebno voli da piše o, još uvek, neotkrivenim zemljama čija ekonomija zavisi od turizma nadajući se da će tako moći da pruži svoj doprinos. Privlače je luksuzna putovanja, avanturizam i eko turizam. Nakon nekoliko godina putovanja, Savardova je odlučila da iskoristi zanimljive biznis ideje na koje je naišla na svojim putovanjima, što ju je navelo da pokrene tri upešna lokalna biznisa u svojoj zemlji porekla – Australiji.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena šest ovogodišnja govornika – u pitanju su Andrew Keen (autor bestselera „Kult amatera – kako Internet ubija kulturu“ i jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih komenatora digitalne revolucije na svetu), Anab Jain (TED govornica, dizajnerka, filmska producentkinja, i suosnivačica Superflux, svetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svet budućnosti), Peter Shankman (autor pet biznis bestselera, ekspert u oblasti iskustva kupaca i serijski preduzetnik; dnevne novine „The New York Times” su ga opisale kao „rok zvezdu koja zna apsolutno sve o društvenim medijima”), Jeremiah Owyang (suosnivač Kaleido Insights i svetski autoritet za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija), Tom Goodwin (potpredsednik i direktor inovacija u Zenith Media, jednoj od najvećih advertajzing agencija na svetu) i Cate Murden (osnivačica PUSH, konsultantske kuće čija praksa je utemeljena na istraživanju ljudskog ponašanja). U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.