Događaji Najave Srbija

Jedinstven sajam zapošljavanja “Hotel Job Fair“ 28. Januara u hotelu “Hyatt” u Beogradu

Internacionalni sajam zapošljavanja koji svoje mesto pronalazi širom sveta, 28. januara će se održati prvi put u Beogradu. 

Hotel Job Fair je sajam poslova za sve kandidate iz oblasti hotelijerstva koji su zainteresovani da rade u najvećim i najprestižnijim hotelima u zemlji i regionu. Zamišljen je kao interaktivno iskustvo koje kao svoj primarni cilj ima olakšavanje puta do željenog posla ali i povezivanje sa hotelima koji će na ovaj način imati priliku da odaberu motivisan i iskusan kadar. 

Na sajmu su svoje prisustvo potvrdili najbolji hoteli iz regiona kao što su: Valamar (Hrvatska), Hilton (Srbija), One&Only (Crna Gora), Falkensteiner (Hrvatska), Amadria Park (Hrvatska), zatim ultra luksuzni Maslina sa Hvara. Koliko je sajam ozbiljan i tražen dokazuje i činjenica da će na Hotel Job Fairu svoju firmu predstaviti Waldorf Astoria i Hilton iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Svi registrovani posetioci će imati priliku da posete štandove preko 30 najvećih i najpriznatijih hotela, da čuju priče najmoćnijih ljudi u industriji u okviru posebnog sajamskog foruma uživo, i da prilože svoj CV i na taj način ostvare šansu sa potencijalno zaposlenje.

Prijave za Hotel Job Fair su otvorene.  Sve potrebne informacije možete pronaći na sajtu sajma www.hotel-job-fair.com 

Waiter carrying two plates with meat dish on some festive event, party, wedding reception or catered event

Izvor i odgovornost objave: info@hotel-job-fair.co

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.