Jedan sasvim drugačiji seminar LEPO MI JE – KAO STIL ŽIVOTA KOJI BIRAMO I NEGUJEMO

0

Ako biste izabrali LEPO MI JE kao stil svog života, onda ćete se obradovati seminaru koji počinje 12. aprila i koji će u Beogradu održati Milica Stojiljković, savetnik za lični i poslovni razvoj i komunikacije, osnivač Centra za lični razvoj LEPO MI JE i autor istoimenog sajta.

Seminar će biti poseban po tome što nije još jedan u nizu „life coaching“ programa, već mesto gde imamo priliku da se posvetimo samo sebi, da se smejemo, razgovaramo, negujemo unutrašnji mir i obnovnimo energiju. To je i vreme koje nam pripada, među svim drugim obavezama i koje sebi poklanjamo kako bismo bili zdravi i sveži i za sebe i za sve druge ljude u našem životu.

-Skoro deceniju proučavam i praktikujem različite veštine ličnog razvoja i dobre komunikacije i shvatila sam da je ključno da naučimo – kako da prihvatimo i razumemo sebe i druge, kako da sačuvamo dobro zdravlje i kako da probleme i prepreke pretvorimo u prilike i rešenja. Zato sam napravila ovaj seminar na kome ćemo sistematično obratiti sve tri pomenute oblasti, naučiti tehnike koje jednostavno možemo primenjivati u svakodnevnom životu i uz sve to dobro se zabaviti i relaksirati – najavljuje Milica Stojiljković i dodaje seminar pruža znanje koje polaznici nigde do sada nisu mogli čuti, jer je plod iskustva i znanja koja sama godinama stiče iz puno različitih oblasti.

Seminar LEPO MI JE će se sastojati iz 4 tematski povezana časa, na kome će pored sticanja znanja i veština, polaznici raditi i lagane vežbe za oslobađanje od stesa i obnavljanje energije, što je ključno za održavanje dobrog zdravstvenog stanja. Takođe, svaki polaznik će imati i dve individualne konsultacije sa predavačem i dobiti karte za predavanja u projektu Kulturan svet.

Kako bi mogli da primene naučene veštine, a i da lakše organizuju svoje vreme, časovi su, počevši od 12. aprila, organizovani na 2 nedelje, svakog drugog četvrtka, od 19 do 21.30h, u prostoru restorana Lava Nova u Ulici Kneza Miloša 77 u Beogradu. Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem sajta www.lepomije.rs.

Autor seminara i predavač je Milica Stojiljković. Već skoro jednu deceniju proučava veštine Istoka i Zapada koje nam pomažu da razumemo i prihvatimo sebe i skoro 15 godina se bavi komunikacijama. Radeći na sebi i učeći druge ljude ovim veštinama, shvatila je da su za naš zdrav život ključne samo 3 stvari: da naučimo svesno da negujemo unutršanji mir, da naučimo kako da NE i NE MOGU pretvorimo u DA i MOGU i kako da uspešno komuniciramo sa drugima. Osnivač je Centra za lični razvoj „Lepo mi je“ i sajta www.lepomije.rs.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend