Janko Tipsarevic najavio tensiki turnir poznatih

0

Na veliko zadovoljstvo  poklonika tenisa, sinoć je održan Players Party 17. Humanitarnog Porše teniskog turnira poznatih kada je naš globalno priznati teniski as, Janko Tipsarević – proglasio otvorenim Tenisku akademiju Tipsarević na lokaciji Sportskog centra „Olimp“ na Zvezdari.

     Treće zdanje jedne od najvažnijih teniskih škola u Srbiji, posvećena obrazovanju tenisera u svim njegovim aspektima i bazirana na dragocenim iskustvima iz bogate teniske karijere njenog osnivača – kroz domaćinstvo najuspešnijem teniskom turniru ovog profila nastavlja misiju razvoja tenisa u Srbiji – na juniorskom, profesionalnom i rekreativnom nivou.

      Oduševljeni učesnici omiljenog turnira među poznatim ličnostima – koji se održava u našoj zemlji već 11. godina – toplo su čestitali Tipsareviću na ovom gestu i gostoprimstvu koje im je lično ukazao, a zatim propratili predstavljanje žreba turnira u muškim, ženskim  takmičarskim kategorijama.

       Brojne poznate ličnosti naše scene „ukrstiće rekete“ za vikend 29. I 30.septembra u prelepom teniskom ambijentu Akademije Tipsarević i duhu drugarstva i fer-pleja – sa ciljem da se na ovaj način realizuje humanitarni fond turnira – posvećen Udruženju „Uvek sa decom“ za mališane sa klinike za onkologiju u Beogradu. Učesnici Poršeovog turnira u muškom singlu i dublu, Motorola turnira za dame i Atlas Mini Tenis Opena će pokazati svoje tenisko umeće u takmičarskom programu koji počinje u subotu i nedelju u 10 časova ujutru, a najbolji primiti vredne trofeje i nagrade na Zvaničnoj završnoj ceremoniji turnira – predviđenoj za 16 časova u nedelju. Posetiocima turnira će biti priređena i vrhunska tenska egzibicija u kojoj će učesvovati najperspektivniji juniori Teniske akademije Tipsarević – kruna njegovog sportskog programa čiji je zvanični pokrovitelj ove godine – po prvi put – Sportski savez Srbije! Ulaz za sve posetioce i ljubitelje tenisa je – kao i uvek – slobodan!

            „Izuzetno mi je drago što će Akademija Tipsarević biti domaćin turniru ovako bogate tradicije i važnih ciljeva, što podcrtava njenu misiju da sa pravom sportskom strašču i na najvišem nivou stručnosti sarađuje sa svima kojima žele i mogu da doprinesu razvoju tenisa i njegovih vrednosti među njenim polaznicima – budućim takmičarima – kao i onom delu društva koje kroz rekreaciju promoviše vrednosti zdravog života!“ naglasio je Janko Tipsarević u svom pozdravnom govoru.

     Posle perioda hladnijeg vremena, pred nama su topliji, sunčani dani – idealni za uživanje u sjajnom tenisu, zabavi i egzbicijama na terenima Teniske akademije Tipsarević! Dobrodošli!

Za više informacija, posetite zvaničnu Fejsbuk stranicu Turnira  https://www.facebook.com/poznatitenis/ ili Viber Javni čet TENIS POZNATIH

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend